El proper dissabte dia 4 se celebra el I Fòrum d’Alcaldies de Compromís i la Declaració d’Oliva

El BLOC – Compromís d’Oliva acull el proper dissabte dia 4 de maig la celebració del I Fòrum d’Alcaldies de Compromís, l’Assemblea de Regidores i Regidors Nacionalistes del País Valencià i la “Declaració d’Oliva“.

Durant tot el matí de dissabte, al Teatre Olímpia se celebraran els diversos actes de Compromís. A les 13h hi haurà un acte obert al públic on es llegirà la “Declaració d’Oliva”. Intervindran David Gonzàlez, alcalde d’Oliva, Joan Baldoví, diputat a les Corts Generals per Compromís i Enric Morera, Secretari General del BLOC i Síndic de Compromís a les Corts Valencianes.premiabril2013

Arxivat en: compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *