Oliva reformarà la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament amb l’ajuda de la Diputació

L’Alcalde d’Oliva, David González, i el President de la Diputació de València, Alfonso Rus, van signar ahir un conveni entre ambdues entitats que permetrà realitzar obres a la ciutat per valor de 200.000 euros. En concret el conveni signat ahir contempla les actuacions necessàries per tal de remodelar part de la planta baixa de l’Ajuntament, amb la finalitat de crear una sala badívola de tamany suficient per poder acollir gran part dels serveis que utilitzen els ciutadans d’Oliva a diari, com ara el padró municipal, registre, reclamacions, informació al ciutadà, revisió de l’atur, peticions de gual, llicències d’obra i altres tramitacions; a més a més, s’aprofitarà per realitzar les obres d’accessibilitat a l’antic col•legi Hort de Palau (connexió peatonal pel carrer Sant Joan amb la demolició d’un immoble de titularitat municipal, ascensor i rampes), edifici del qual l’Ajuntament té la cessió de l’ús, on està previst que es traslladen els serveis municipals que hui ocupen l’edifici de l’Almàssera.

David González ha explicat que es tracta d’actuacions necessàries i importants per al dia a dia dels veïns de la ciutat orientades a la posada en funcionament d’un autèntic servei públic de finestreta única que agilite i elimine tràmits burocràtics i possibilite un funcionament més eficient de l’Ajuntament, una demanda quasi històrica dels ciutadans d’Oliva i un dels objectius principals del govern municipal.

Les obres es finançaran amb fons corresponents a la partida de Presidència, al marge dels programes ordinaris de l’ens provincial, com ara el Pla Provincial d’Obres i Serveis o el Programa d’Actuacions Programades, dels què ja participa la ciutat. L’acte de signatura va tindre lloc a la seu de la institució provincial a València, i ve a ratificar el compromís obtingut per David González d’Alfonso Rus en una reunió mantinguda entre ambdós càrrecs el passat 30 de novembre de 2012, a la qual l’Alcalde va demanar la realització de millores a les infrastructures de la ciutat.
David González ha reconegut que la situació econòmica de les administracions és difícil, però des del govern municipal seguirem treballant per aconseguir inversions per a la ciutat” que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns, ha conclós l’Alcalde d’Oliva.

Arxivat en: modernització

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *