La DGT reconeix l’aposta d’Oliva per l’educació vial

Violeta Manso, Cap de la Unitat d’Intervenció Educativa de la DGT i María Dolores Pérez, Cap Provincial de Trànsit de València, clausuren el curs d’educació viària desenvolupat en els programes de diversificació curricular de l’ESO.

Directors de centres d’ensenyament, amics de la seguretat viària, professors i una bona representació de la comunitat educativa, van abrigar divendres passat l’alumnat d’estos cursos en un acte entranyable on es va representar una obra literària inèdita. La Regidora d’Educació d’Oliva,  Rosanna Torres, va agrair la labor conjunta de totes les instàncies implicades, animant en el continu esforç d’estes accions educatives i el compromís social de tots els joves per la seguretat viària.

Vicente Plaza, Director de l’IES Gabriel Císcar d’Oliva, va ressaltar l’encertada aposta per  incloure este tipus de projectes d’educació viària en els programes de qualificació professional inicial i en el programa de diversificació curricular, agraint la implicació de les tutores i la disposició de l’Ajuntament al desenvolupament d’estes bones pràctiques per a la seguretat viària dels estudiants. Així mateix, va valorar la conducta i l’aprofitament significatiu de l’alumnat, responsabilitzant, amb el magnífic treball planificat, al monitor d’educació viària, Paco Tortosa.

Per la seua banda, la Direcció de Trànsit va comparèixer a l’acte amb l’equip de coordinadores d’educació viària. La Cap Provincial de Trànsit de València,  María Dolores Pérez va destacar la vàlua professional del Monitor de la ciutat i va agrair al Cap de la Policia Local i al Departament d’Educació la seua aposta per este tipus de serveis que es mantenen i proliferen.

Finalment, Violeta Manso, Cap de la Unitat d’Intervenció Educativa de la DGT, va anunciar que ha seleccionat el projecte realitzat en Oliva perquè fóra exposat i conegut en tot l’estat espanyol. Manso vol compartir amb tot l’alumnat i professorat este tipus d’accions de prevenció immerses en l’educació formal. Cal recordar, que el treball ja es ve presentar el mes de març passat a Salamanca, en el marc d’un seminari d’experts en educació vial. “Vull deixar patent el meu agraïment a la direcció de l’IES Gabriel

Císcar i als tutors que han ajudat a fer real esta aportació en educació viària”. També va accentuar les polítiques municipals que planifiquen encertadament programes de prevenció, seguretat i educació viària per a la ciutadania.

Arxivat en: Cultura i Educació, seguretat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *