L’alcalde d’Oliva fa pública la seua declaració de la renda i totes les nòmines des que és l’alcalde.

Des de hui mateix ja es pot consultar a la web oficial de l’Ajuntament d’Oliva la declaració de la renda de David González, així com les seues nòmines des que ostenta el càrrec de màxima autoritat municipal.

Es tracta de la primera vegada que un alcalde d’Oliva fa pública esta informació, “un dret de la ciutadania que exigeix més transparència dels partits i dels càrrecs públics”.

Oliva, 30 de maig de 2013

David González es converteix en el primer alcalde d’Oliva que fa pública la seua declaració de la renda. En aquest cas, corresponent a l’exercici 2012, així com les seus nòmines des que va accedir a l’alcaldia en juliol de 2012. L’objectiu és donar exemple de transparència i sumar-se a les iniciatives que estan mamprenent tots els càrrecs públics de Compromís sota el lema: Sous Públics.

“En uns moments en els quals la imatge dels polítics està tan devaluada pels casos de corrupció i opacitat en el finançament de determinats partits, nosaltres no tenim cap problema en ensenyar públicament les nostres declaracions de la renda, de bens i els nostres sous, ja que no tenim res a amagar i pensem que és un dret de la ciutadania poder accedir als sous dels polítics que els representen d’una forma clara i directa i saber si s’han enriquit desenvolupant la seua tasca política en una institució pública”.

Tota la informació sobre les retribucions econòmiques de l’alcalde es poden consultar ja en la web oficial de l’Ajuntament d’Oliva: www.oliva.es

http://www.oliva.es/ca/cgi-bin/section.asp?sid=0201000000

o a la nostra pàgina web:

http://oliva.compromis.net/nomina-i-renda/

D’altra banda, González s’ha compromès també a mantenir en el temps la iniciativa mentre siga càrrec públic.

Cal recordar, que en el seu dia tots els regidors i personal de confiança del Grup Municipal del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Oliva ja van fer públiques les seues retribucions a la web Sous Públics (http://coaliciocompromis.net/info/transparencia/sous-publics/) de la Coalició Compromís.

Arxivat en: compromís, Transparència

Comentaris

  1. jsm diu:

    No calia estes mesures, els que coneixem a David sabem que es un polític honrat i treballador, d’aquells que ja no queden, jo personalment estic orgullós del alcalde que tenim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *