La sala d’estudi de l’Envic tindrà un horari especial este estiu.

Rosanna Torres, Regidora d’Educació i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, sent conscient de la necessitat dels estudiants de preparar els seus exàmens en un entorn adequat, ha anunciat que durant els mesos de juny i juliol, la biblioteca de l’Envic obrirà les seues sales amb un horari especial, per tal de donar resposta a la demanda dels joves de la població, i facilitar-los un lloc idoni, amb un millor ambient per a concentrar-se sense interrupcions, menys sorolls, i la possibilitat de consultar llibres amb els quals poden estudiar i preparar els seus exàmens.

L’horari d’obertura de la Biblioteca de L’Envic serà:

– De l’1 al 30 de juny, de dilluns a dissabte, de 09.00 h a 14.00 h, i de 15.00 h a 02.00 h (a la matinada); i diumenges de 9.00 h a 22.00 h.

– De l’1 al 12 de juliol de dilluns a dissabte de 09.00 h a 14.00 h, i de 15.00 h a 02.00 h (a la matinada).

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *