L’alcalde d’Oliva, David González, instal·larà el seu despatx, durant un dia, a un edifici municipal del barri on atendrà el veïnat i visitarà carrers i comerços acompanyat de regidors. L’objectiu és apropar l’administració local a la ciutadania.

El dimecres, 5 de juny, s’encetarà la campanya al barri de Sant Francesc.

L’Ajuntament d’Oliva estarà, a partir d’ara, més prop dels barris. El Govern local ha posat en marxa la campanya “L’ajuntament als barris”, una iniciativa que consisteix a traslladar durant tot un dia el despatx d’Alcaldia a un barri de la ciutat per acostar la institució a les diferents zones del municipi, conèixer les necessitats i problemes dels barris i els seus col·lectius socials i empresarials i difondre la informació de les campanyes i activitats que organitza el consistori de manera habitual.

“L’Ajuntament ha de ser l’administració més pròxima a la ciutadania i, com a tal, hem de posar tots els mecanismes que estiguen al nostre abast i centrar esforços per tal de facilitar que la gent accedisca a tota la informació que generem i als serveis que oferim. Però al mateix temps, cal que nosaltres també sigam capaços d’escoltar-la, que el flux de comunicació siga mutu.”

La campanya començarà al barri de Sant Francesc, el pròxim dimecres, 5 de juny.  Així, el despatx d’alcaldia estarà durant tot el dia Centre Social de Sant Francesc. Des d’este punt, David González atendrà personalment el veïnat. Posteriorment visitarà el barri, acompanyat de regidors del govern. A més a més, es reunirà amb l’associació veïnal.

“Des del Govern Municipal ens hem marcat com una de les nostres prioritats la transparència, obrint portes i finestres a les persones i, alhora, xafar permanentment el carrer per conèixer de primera les necessitats del poble”.

L’horari d’atenció a les visites al Centre Social de Sant Francesc serà de 9 a 12 del matí i de 5 a 7 de la vesprada. Per facilitar les coses, les persones interessades poden reservar cita prèvia, trucant al telèfon: 647837563 o enviant un e-mail a: [email protected].

“M’agradaria comptar amb la complicitat i participació de la gent, que em faça arribar aquelles necessitats i inquietuds que podem resoldre o treballar conjuntament des de l’Ajuntament. Potser, és també una bona ocasió perquè ens coneguem personalment”.

La campanya “L’Ajuntament als barris” s’estendrà també els pròxims mesos a altres barris de la ciutat i la platja.