Primera jornada de la iniciativa: “l’ajuntament als barris”

El govern local ha posat en marxa hui, en el barri de sant Francesc, la campanya “L’ajuntament als barris”, una iniciativa que consisteix a traslladar durant tot un dia el despatx d’Alcaldia a un barri de la ciutat, per tal d’acostar la institució a les diferents zones del municipi, conéixer les necessitats i problemes dels barris i els seus col•lectius socials i empresarials i difondre la informació de les campanyes i activitats que organitza el consistori de manera habitual.

L’alcalde de la localitat, David González, ha atés visites de veïns del barri des de les 09.00 fins a les 12.00 hores i, continuarà esta vesprada des de les 17.00 fins a les 19.00 hores; posteriorment es reunirà amb l’associació de veïns de sant Francesc.

Una vegada finalitzades les visites programades durant matí, l’alcalde, acompanyat dels regidors Vicent Roig (Comerç), Inma Mañó (Participació Ciutadana), i Vicent Santacatalina (Obres i Serveis) ha visitat els carrers de la barriada i recollir els suggeriments dels veïns.

La campanya “L’ajuntament als barris” s’estendrà els pròxims mesos a altres barris de la ciutat i la platja.

Arxivat en: compromís, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *