L’alcaldia es trasllada dijous al Raval

L’alcalde d’Oliva, David González, instal·larà el seu despatx, dijous, al Centre Social de Sant Vicent on atendrà el veïnat i visitarà carrers i comerços acompanyat d’altres regidors del govern. L’objectiu és apropar l’administració local a la ciutadania.

Durant la primera jornada de l’Ajuntament als barris es van atendre directament al voltant de 40 persones a Sant Francesc.

La segona jornada de la campanya “L’Ajuntament als barris” es trasllada dijous, 13 de juny, al Raval. Així, el despatx d’alcaldia estarà durant tot el dia Centre Social de Sant Vicent. Des d’este punt, David González atendrà personalment el veïnat. Posteriorment visitarà el barri, acompanyat de regidors del govern. A més a més, es reunirà amb les tres associacions veïnals del barri.

L’horari d’atenció a les visites al Centre Social de Sant Vicent serà de 9 a 12 del matí i de 5 a 7 de la vesprada. Per facilitar les coses, les persones interessades poden reservar cita prèvia, trucant al telèfon: 647837563 o enviant un e-mail a: [email protected].

Cal recordar, que l’objectiu de ‘l’Ajuntament als barris’ és acostar la institució a les diferents zones del municipi, conèixer les necessitats i problemes dels barris i els seus col·lectius socials i empresarials i difondre la informació de les campanyes i activitats que organitza el consistori de manera habitual.

“L’Ajuntament ha de ser l’administració més pròxima a la ciutadania i, com a tal, hem de posar tots els mecanismes que estiguen al nostre abast i centrar esforços per tal de facilitar que la gent accedisca a tota la informació que generem i als serveis que oferim. Però al mateix temps, cal que nosaltres també sigam capaços d’escoltar-la, que el flux de comunicació siga mutu.”, ha assegurat David González.

De fet, la primera jornada de la campanya, que va tindre lloc la setmana passada a Sant Francesc, ha estat tot un èxit. L’alcalde, David González va atendre directament al voltant de 40 persones.

Arxivat en: compromís, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *