Kitesurf a Oliva’t

Oliva ac0llitrà el pròxim cap de setmana el I Campionat Autonòmic i el I Campionat Amater de kitesurf. 

L’activitat s’emmarca dins el calendari Oliva’t, amb el qual el departament de Turisme pretén oferir als visitants i al sector activitats a realitzar durant tot l’any, aprofitant el potencial cultural, gastronòmic, esportiu, mediambiental, etc… de la ciutat.  

La ciutat d’Oliva espera rebre el pròxim cap de setmana milers de visitants a les seues platges atrets per la vistositat i el creixent interés d’un dels esports amb major projecció a hores d’ara, el kitesurf.

Així, al límit entre les platges de l’Aigua Blanca i l’Aigua Morta, ideals per a la pràctica d’este esport es podrà presenciar del 14 al 16 de juny el I Campionat Autonòmic Ciutat d’Oliva 2013:

–          Modalitat amater: Femení i Masculí.

–          Campionat Autonòmic de Course Racing: Senior Femení i Masculí.

–          Campionat Autonòmic de Freestyle: Senior Femení, Masculí, i Jovenil.

Al campionat es contarà amb la presència de riders nacionals i internacionals que exhibiran el seu talent  i garantiran l’espectacle. També hi haurà un fotògraf de la PKRA (un dels campionats que s’hi realitzen a nivell internacional).

Oliva’t

D’altra banda, el campionat de kitesurf s’emmarca dins el calendari Oliva’t del Departament de Turisme i amb el qual es pretén agrupar l’oferta cultural, festívola, gastronòmica, mediambiental, esportiva, etc… “per tal d’oferir als visitants i al sector paquets d’activitats a realitzar durant tot l’any, aprofitant el nostre potencial turístic, més enllà del reconegut sol i platja”.

Tota la programació campionta Kitesurf:

http://ckoliva.com/campeonato/program

Arxivat en: esports, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *