Oliva participa en el I Concurs autonòmic d’Educació Viària

Oliva estarà present en el I Concurs Autonòmic d’Educació Viària en el qual participen tots els parcs infantils de trànsit de la Comunitat Valenciana. Este concurs està convocat per l’Ajuntament d’Elx i es realitzarà el proper dissabte, 15 de juny, a les instal·lacions del Parc Infantil de Trànsit d’eixa localitat alacantina.

En este concurs participarà un equip de 4 escolars de la ciutat d’Oliva que cursen estudis de 5é i 6é de primària. L’equip seleccionat pel Parc d’Educació Viària d’Oliva està format per Tomás Iniesta Llopis de 5é de l’Hort de Palau, Judith Sánchez Tarazona, de 5é de Verge dels Desemparats, Carles Gregori Puig de 6é del Rebollet, i Remei Barber Llopis de 6é de La Carrasca. L’equip oliver estarà acompanyat pel monitor d’Educació Viària d’Oliva, Francisco Tortosa.

“Des de la delegació d’Educació felicitem les xiquetes i els xiquets que representaran la nostra ciutat en este concurs autonòmic. De segur que ells faran un bon paper, i podran destacar, gràcies a la tasca que es realitza des del Parc d’Educació Viària de la nostra ciutat, amb tots els centres escolars al llarg de tot l’any” assenyalava la regidora Rosanna Torres.

La prova d’Elx consistirà en una primera prova teòrica de 30 preguntes sobre conductes i normes de circulació, una segona prova pràctica amb karts i, per últim, una prova d’habilitat on s’hauran de superar una sèrie d’obstacles amb la bicicleta.

Finalitzades les tres proves, hi haurà dos classificacions: una primera per equips i un altra individual amb premis, trofeus i diplomes.

Els participants gaudiran, a més, d’una jornada lúdica en què visitaran les instal·lacions de l’Estadi Martínez Valero, on juga l’Elx CF, i també una visita al Riu Safari.

Arxivat en: Cultura i Educació, seguretat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *