L’alcaldia es trasllada dimecres a la Platja

L’alcalde d’Oliva, David González, instal·larà el seu despatx, dimecres, a l’Oficina de Turisme de la Platja, on atendrà el veïnat i visitarà carrers i comerços acompanyat d’altres regidors del govern. L’objectiu és apropar l’administració local a la ciutadania.

Durant la segona jornada de l’Ajuntament als barris es van atendre directament al voltant de 65 persones al Raval d’Oliva. 

La tercera jornada de la campanya “L’Ajuntament als barris” es trasllada dimecres, 3 de juliol, a la Platja d’Oliva, coincidint amb l’inici de la campanya d’estiu. Així, el despatx d’alcaldia estarà durant tot el dia a l’Oficina de Turisme de la Platja. Des d’este punt, David González atendrà personalment el veïnat. Posteriorment visitarà els carrers, acompanyat de regidors del govern. A més a més, es reunirà amb l’associació de veïns de la platja.

L’horari d’atenció a les visites a l’Oficina de Turisme de la Platja serà de 9 a 12 del matí i de 5 a 7 de la vesprada. Per facilitar les coses, les persones interessades poden reservar cita prèvia, trucant al telèfon: 647837563 o enviant un e-mail a: [email protected].

Cal recordar, que l’objectiu de ‘l’Ajuntament als barris’ és acostar la institució a les diferents zones del municipi, conèixer les necessitats i problemes dels barris i els seus col·lectius socials i empresarials i difondre la informació de les campanyes i activitats que organitza el consistori de manera habitual.  

“L’Ajuntament ha de ser l’administració més pròxima a la ciutadania i, com a tal, hem de posar tots els mecanismes que estiguen al nostre abast i centrar esforços per tal de facilitar que la gent accedisca a tota la informació que generem i als serveis que oferim. Però al mateix temps, cal que nosaltres també sigam capaços d’escoltar-la, que el flux de comunicació siga mutu.”, ha assegurat David González.

De fet, la segona jornada de la campanya, que va tindre lloc al Raval, va estar tot un èxit. L’alcalde, David González va atendre directament al voltant de  65 persones.

Arxivat en: compromís, General, Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *