XXIV EDICIÓ DE LA FIRA DEL MOTOR I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL, OLIVA 2013

La XXIV Fira del Motor i Maquinària Industrial es realitzarà a la ciutat d’Oliva els dies 28, 29 i 30 de juny en el recinte firal a l’aire lliure, situat entre el passeig de Lluís Vives, de l’Alcalde Juan Sancho, i de Joan Fuster.

Esta nova edició de la Fira, la núm. XXIV, ha sigut possible gràcies a la iniciativa de l’ajuntament i el suport i la confiança que les empreses que hi participen han dipositat en l’organització.

Un any més, l’organització de l’esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç i Mercats de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i amb el recolzament de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació.

La Fira del Motor i Maquinària Industrial figura inclosa en el calendari de Fires no oficials de la Comunitat Valenciana. El recinte disposa de 14.000 metres quadrats d’exposició totalment tancat, i està prevista la participació de 60 expositors.

La Fira contribuïx a la dinamització comercial i a la promoció dels productes i serveis d’empreses locals i comarcals. Amb esta iniciativa, notablement consolidada, es pretén que la participació supose un impuls per a les dites empreses, promovent els productes, serveis o instal·lacions, la qual cosa permetrà millorar la seua imatge i incrementar les seues vendes.

La Fira oferix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, maquinària industrial, autoescoles, bicicletes, mitjans de comunicació, associacions relacionades amb l’empresa i l’agricultura, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

DIES DE REALITZACIÓ I HORARI DE LA XXIV EDICIÓ DE LA FIRA DEL MOTOR I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL OLIVA-2013

L’acte d’inauguració oficial de la XXIV edició tindrà lloc dissabte, dia 29 de juny, a les 12.00 hores, en el recinte Firal, ubicat en el passeig de Lluís Vives.

HORARI GENERAL: 

Divendres, 28 de juny

– De 08.00 h a 19.00 h, muntatge de la Fira del Motor.

– De 19.00 h a 22.30 h, recinte obert al públic.

Dissabte, 29 de juny

– De 10.00 h a 14.30 h, recinte obert al públic.

– De 14.30 h a 18.00 h, recinte tancat al públic.

– De 18.00 h a 22.30 h, recinte obert al públic.

-A les 22.30 h es tanca el recinte firal.

Diumenge, 30 de juny

– De 10.00 h a 14.30 h, recinte obert al públic.

– De 14.30 h a 18.00 h, recinte tancat al públic.

– De 18.00 h a 22.30 h, recinte obert al públic.

-A les 22.30 h es tanca el recinte firal.

Matinal motera:

9:00h- Esmorzar

10:30h- Crema de rodes

11:00h- Volta turística

Dilluns, 1 de juliol

– De 08.00 h a 15.00 h, desmuntar estands.

Arxivat en: comerç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *