Creu Roja tornarà a vigilar les platges d’Oliva este estiu

Creu Roja d’Oliva tornarà a ocupar-se de prestar el servei gràcies a l’acord al que ha arribat amb l’Ajuntament  pel qual es mantindrà tots els efectius fins el 31 d’Agost, la temporada alta, i fins el 8 de Setembre amb menys personal per la baixada d’afluència de banyistes a les platges.

 

El servei es desenvoluparà a les platges Terranova, Pau Pi, Aigua Blanca, Rabdells, Aigua Morta i Deveses. L’equip humà estarà format per 50 persones que se n’ocuparan de les tasques de prevenció amb  Socorristes, Patrons d’Embarcació i Moto Aquàtica, Conductors d’Ambulàncies, Infermers i Auxiliars de Bany Adaptat.

 

L’accés per a les persones de mobilitat reduïda, que vullguen utilitzar el servei de Bany Adaptat, es realitzarà per la zona de la Platja de Pau Pi, en la posta sanitària de Creu Roja de 12.00 a 14.00 hores. L’horari general d’atenció als banyistes a vora mar i en la Posta serà d’11.00h. a 19.00h ininterrompudament de dilluns a diumenge.

 

Per a posar en marxa este servei Creu Roja desplegarà personal especialitzat que han estat seleccionats en les proves realitzades el darrer divendres, a més d’utilitzar aspirants de la borsa de treball creada arran de la selecció de les 7 places de la Platja de Piles.

 

Creu Roja d’Oliva s’ocupa de prestar el servei de salvament i socorrisme en les platges del terme d’Oliva i Piles, que cobreixen un total de 57 places, per a les quals es van presentar 125 aspirants a socorrisme i patró d’embarcació.

Publicat a

Arxivat en: seguretat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *