Vicenta Escrivà guanya el Primer sorteig de Compra al Mercat.

Hui s’ha lliurat el val de 100 euros a consumir a les parades del Mercat Municipal d’Oliva, corresponent al primer sorteig de la campanya Compra al Mercat, organitzada per l’Associació del Mercat d’Oliva i la regidoria de Mercat i Comerç de l’Ajuntament.

La guanyadora, Vicenta escrivà, veïna d’Oliva, ha rebut el premi de mans de Teresa Gómez, presidenta de l’Associació del Mercat d’Oliva i de Vicent Roig, regidor de Mercat i Comerç de l’Ajuntament d’Oliva.

La intenció és realitzar aquest sorteig cada més per tal d’animar la gent a comprar a un dels espais comercials més típics i amb més encant de la Safor-Valldigna.

Arxivat en: comerç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *