L’Ajuntament d’Oliva ha donat a conèixer els resultats de les últimes anàlisis realitzades a les platges d’aquesta localitat durant la primera setmana del mes de juliol. Les anàlisis comproven l’estat de l’aigua,  l’aspecte de la sorra i l’aspecte de l’aigua.

Les tres platges amb bandera blava enguany a Oliva Pau Pi, Aigua Blanca, i Aigua Morta, han obtingut la qualificació d’excel·lent en totes les valoracions realitzades. Així mateix, les platges de Terranova i de Rabdells també han obtingut la qualificació d’excel·lent. L’única platja que necessita millorar és la de les Deveses amb un insuficient en l’anàlisi de l’aigua.

El regidor de Medi Ambient d’Oliva, Pepe Salazar, ha destacat “l’alt nivell d’idoneïtat i d’excel·lència de totes les platges de la ciutat” ja que assegura que per l’orografia de la costa olivera hi ha algunes sèquies que aboquen aigua de la marjal a les platges d’Oliva, qüestió que no suposa cap problema, ja que es controla periòdicament a través de les minucioses anàlisis que cada setmana realitza la Conselleria de Territori i Habitatge.

“Tot això ve a validar els diferents guardons obtinguts en les nostres platges: tres banderes blaves, la Q de qualitat i la de qualitur” assenyala el regidor Salazar. Aquesta informació està exposada en plafons informatius en cadascuna de les platges d’Oliva i es renova de forma setmanal.