L’alcalde d’Oliva discrepa de l’informe de Greenpeace.

En este text, Oliva apareix com un dels municipis del País que més ha destruït la seua costa des de 1987.

Recordaran que la passada setmana els oferíem dades sobre l’últim informe elaborat per Greenpeace, “Destrucción a tota costa”, en el que es reflectia que Oliva és un dels tres municipis de la Comunitat Valenciana que més han destruït la seua costa des de l’any 1987.
Doncs bé, el seu alcalde, el nacionalista David González, diferix, i molt, d’esta dada.
Segons hi ha assenyalat a Ràdio Gandia SER el primer edil d’Oliva, la franja de costa d’este municipi es caracteritza per tindre un model urbanístic de baixa densitat, amb un augment progressiu d’altures en funció del seu allunyament de la primera línia, i també per la conservació del cordó dunar, únic en tot el litoral mediterrani.

Declaracions:
[David González, alcalde de Oliva]

Notícia original:
El alcalde de Oliva discrepa del informe de Greenpeace

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *