Visita a Oliva del Vicepresident del Consell

L’Alcalde d’Oliva, David González, acompanyat per la Corporació Municipal, ha rebut este matí a l’Ajuntament a José Ciscar Bolufer, Vicepresident del Consell i Conseller de Presidència i d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua.

El Vicepresident ha signat al Llibre d’Or d’Oliva i després ha mantingut una reunió breu amb l’alcalde, on aquest ha aprofitat per traslladar-li algunes de les necessitats de la ciutat, que depenen directament del Vicepresident, com ara la reparació urgent de la Via Ronda de la Platja d’Oliva, el recolzament financer i tècnic de la Conselleria per a la redacció i implementació d’un Pla Estratègic d’Agricultura del terme municipal d’Oliva, així com la revisió i agilitació del Pla Especial de les obres de sanejament i depuració de les aigües d’Oliva. El Vicepreseident s’ha compromés amb l’alcalde a donar una solució a tots aquestos temes.

Posteriorment, el Vicepresident i la Corporació Municipal han visitat les instal·lacions del Club Nàutic d’Oliva, on han presenciat una demostració de recollida i neteja de residus flotants dut a terme per vaixells tipus pelicà, dins de la campanya anual de la Conselleria d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua de neteja de residus del litoral valencià.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *