Declaració municipalista en cotra de la Reforma de l’Administració Local

Este matí s’ha realitzat una concentració a les portes de l’Ajuntament d’Oliva en contra de la Reforma Local de les Admnistracions Públiques. La concentració, a nivel nacional, ha estat organitzada pels sindicats UGT, CCOO i CSIF i a ella s‘han adherit PSPV-PSOE, Compromís i EUPV. La concentració ha finalitzat amb la lectura del manifest “Declaració Municipalista per a la paralització del Projecte de Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració Local” per part de l’alcalde d’Oliva.

Si vols llegir la declaració municipalista pots llegir-la al següent enllaç de la web municipal:
http://oliva.es/noticia/8417/lectura-manifest-en-contra-de-la-reforma-de-ladministracio-local/

Arxivat en: compromís, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *