S’estrena la nova pàgina de l’Ajuntament.

Ja teniu al vostre abast la nova pàgina web municipal, www.oliva.es , que s’ha presentat este matí per part de la regidora de Modernització de l’Administració Local, Imma Ibiza, i de l’informàtic de l’ajuntament, Juan Luis Frasquet.
La novetat fonamental de la nova web és la incorporació de la Carpeta Ciutadana amb la que els ciutadans poden consultar els seus rebuts, sol·licitar un certificat d’empadronament o fer un registre o suggeriment des de casa.
Per a poder accedir a la Carpeta Ciutadana cal que disposeu del certificat digital (el poder obtenir a les oficines de l’Edifici de l’Almàssera, 1ª planta, front al Teatre Olimpia) Vos convidem a visitar-la.

Arxivat en: General, modernització

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *