#GovernambCompromísOliva: Exportant la nostra potencialitat turística i cultural

Al govern d’Oliva hem sabut posar les bases d’una nova concepció turística que vol exportar les nostres potencialitats en una època de crisi on la creativitat, la imaginació i el treball en equip han de suplir l’escassesa de recursos econòmics. Estem obrint-nos a la resta de la comarca mostrant, a banda de les nostres platges reconegudes per tothom, el turisme cultural, gastronòmic, comercial, esportiu, natural, etc… Pensem que hi ha un important mercat a les poblacions que ens envolten i que contribuirà a la desestacionalització.

Visites guiades a Oliva
Com l’èxit de les rutes turístiques, que enguany han atret més de 5.300 visitants.
Suport a la Mediterranean Equestrian Tour (MET) i la resta d’activitats de les instal·lacions hípiques d’Oliva Nova, que pretenen convertir la nostra ciutat en un punt de referència del circuit hípic a Europa o la Fira de minerals i fòssils, etc…
Des de la regidoria de Turisme, en col·laboració amb altres departaments municipals i els agents turístics locals, vam posar en marxa a principis d’any la campanya: Oliva’T. Una iniciativa que pretén atraure nous visitants a la ciutat durant el caps de setmana aprofitant la realització d’un esdeveniment destacat, i amb la programació d’una completíssima agenda d’activitats per a realitzar durant eixos dies. L’objectiu és donar a conèixer Oliva des de moltes vessants: la cultural, gastronòmica, històrica i patrimonial, comercial, el territori, etc…
També les àrees de Cultura-Biblioteques i Patrimoni reivindicaran la capitalitat cultural d’Oliva amb l’objectiu de presentar una oferta cultural diferenciadora, atractiva per al veïnat, però també atraient per als visitants de la resta de la comarca. Evidentment, per raons pressupostàries, no pot ser ambiciosa, però sí pensem que és innovadora i creativa, que és el que necessiten les polítiques culturals a hores d’ara.

Antònia Font a OLiva
Oliva en blanc i negre, el Llibre del Palau, cine-club de cinema d’autor “Oliva de Cine” dels dijous, concerts (Obrint pas, Antònia Font, Pau Alabajos, Andreu Valor i Cesk Freixas, Andreu Bertomeu…), Exposició Francisco Brines, Multifestival David… I Festa Estellés, I certamen de Teatre Amateur, Curs de teatre, Correllengua, agermanament cultural Ocier, Festimireu: festival infantil i familiar, Nits obertes, I Concurs Professional de Pebrera Farcida “PEBRERA D’OR D’OLIVA”, etc… en són només alguns exemples.

Arxivat en: Cultura i Educació, patrimoni, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *