La delegació d’Ocupació i Empresa, a través de l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva, va organitzar el passat dimarts el primer dels Tallers d’Orientació Laboral i Autoocupació dirigits a persones desocupades.

Este primer taller en el que es van tractar els “Recursos d’Informació per a l’Ocupació” va comptar amb la presència de 21 assistents. A la fi del mateix, les persones es van mostrar molt satisfetes per la informació facilitada pels tècnics de l’ADL d’Oliva.

Cal recordar que estos tallers són totalment gratuïts i s’impartixen a la Sala de Conferències de la Biblioteca de l’Envic (Passeig de Gregori Maians, 36) en horari de 09.30 a 11.30 hores.

La programació dels propers tallers és la següent:

Taller d’Informació sobre Formació (25/04/2014)

Taller d’Informació Autoocupació-Cooperativisme, a càrrec de FEVECTA  (30/04/2014)

Taller EURES, treballar a Europa (06/05/2014 )

Taller de Recerca Activa Ocupació – Vies d’accés al mercat de treball (09/05/2014)

Taller de Recerca Activa Ocupació- CV, cartes de Presentació (16/05/2014)

Taller Entrevista  (23/05/2014)

 

Amb estos tallers el que s’intenta des de l’ADL de l’Ajuntament d’Oliva és oferir als ciutadans formació amb la finalitat que disposen de més oportunitats de trobar feina en estos moments.

Els tallers s’ocuparan de formar les persones interessades, en diverses matèries, com ara afrontar una entrevista professional, realitzar cartes de presentació, currículums vitae, o conéixer recursos d’informació per a l’ocupació.