Oliva posa en marxa una Agenda Virtual

Es tracta d’una publicació interactiva per tal de donar a conèixer de manera innovadora les alternatives d’oci, turisme i cultural que ofereix la ciutat.

El Patronat de Turisme Terra i Mar de la Diputació de València, amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, ha posat en marxa a la nostra ciutat l’Agenda Virtural d’Oliva, que ja es podrà descarregar accedint al següent enllaç.

http://www.catalogosvirtuales.com/valenciaterraimar/guiasvirtuales/oliva/

L’Agenda Virtual, estarà sempre en constant moviment i actualització. L’usuari trobarà múltiples ferramentes interactives, com ara vídeos, galeries de fotos, hipervínculs per accedir a webs, etc… 

“És una publicació interactiva, com podran comprovar, cada enllaç ens condueix a una finestra nova amb nova informació, les imatges són canviants i l’usuari es podrà traslladar d’un lloc a un altre segons les seues necessitats. A més, incorpora vídeos turístics i els serveis més rellevants turístics. És la nova manera de treballar que ens proporcionen les noves tecnologies, i tot plegat ens ajuda a mostrar millor els encants del nostre municipi. És una publicació carregada de contingut visual, com se sol dir, val més una imatge que mil paraules”, ha assegurat la regidora de Turisme, Imma Ibiza.  

En el mateix enllaç podrà també descarregar-se els plànols d’Oliva, tan el del Centre històric amb les rutes d’Oliva Tranquil·lament, com el de les platges ja zonificades i amb la iconografia pròpia d’Oliva.

Arxivat en: turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *