Compromís per Oliva organitza un acte sobre Energia a Oliva

L’energia és un dels temes principals que afronta la Humanitat en les properes dècades. Està a les agendes de tots els governs i organismes mundials i és un tema cabdal per entendre el món del segle XXI. A xicoteta escala, tothom també és usuari d’energia(factures de companyies energètiques: llum, gas, fonts de calefacció,…) i sovint no som conscients d’aquesta importància. Per això des de Compromís volem abordar este tema amb experts del sector i mostrar la visió que tenim sobre l’energia que ha de ser verda, sostenible, no especulativa i per a tothom.

El proper dijous 10 d’abril se celebra una xerrada-debat sobre Energia al Centre Social Sant Francesca a les 20.15h (Carretera de Dènia 8, Oliva), on comptarem amb la presència de Vicent Garcia i Llorens, assessor en temes d’Energia de Compromís-Q, i d’Andrés Montesinos (representat de Som Energia).

Ens hem proposat donar resposta a unes qüestions que molts ciutadans es fan:

Com funciona el nostre sistema elèctric?

Com ens agradaria que fóra?

Què podem fer nosaltres individualment per canviar-lo

 

Arxivat en: modernització, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *