plànol aj i reten indicació

L’Ajuntament d’Oliva informa que, des de hui, les dependències de Policia Local s’han traslladat a la planta baixa de l’antic col·legi Hort de Palau, al carrer de sant Joaquim.

El servei d’atenció al ciutadà 24 hores passa a prestar-se a esta nova ubicació, situada a menys de 50 metres de la casa consistorial.

Així mateix, s’informa que el servei d’Estadística (padró municipal) s’ha traslladat temporalment a la planta baixa de l’edifici de l’Almàssera, al carrer Major.

D’ara endavant, el servei de registre que l’Ajuntament presta els dissabtes, en horari de 09.00 a 13.00 hores, es realitzarà en les dependències de la Policia Local de l’Hort de Palau.

El trasllat és conseqüència de les obres de reforma de la planta baixa de l’edifici de l’ajuntament, que es van iniciar el passat mes d’agost.

Uns treballs que contemplen les actuacions necessàries per tal de remodelar gran part de la planta baixa de l’ajuntament, amb la finalitat de crear una sala oberta, d’espai badívol i de dimensions suficients, que permetrà acollir i centralitzar gran part dels serveis que utilitzen els veïns d’Oliva a diari, com ara el padró municipal, registre, reclamacions, informació al ciutadà, revisió de l’atur, peticions de gual, llicències d’obra i altres tràmits, etc. A més a més també es crearà una àmplia zona d’espera, i es durà a terme la reforma integral dels WC, i una millora de l’accessibilitat.

David González, tinent d’alcalde delegat de Recursos Humans, ha manifestat que dites obres avancen a bon ritme i tot fa indicar que finalitzaran a mitjans de novembre d’enguany. González també ha aprofitat per demanar disculpes als ciutadans per les molèsties que es puguen ocasionar.