Es presenta la “VII Mostra Gastronòmica” d’Oliva

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Imma Ibiza, acompanyada del president de Gastroliva, Paco Oltra, i del vicepresident de l’entitat, Salvador Garcia, ha presentat este matí la VII edició de la Mostra Gastronòmica d’Oliva que tindrà lloc al Parc de l’Estació, del 24 al 26 d’octubre.

 
A la mostra participaran 14 estands de locals de restauració de la ciutat en una carpa de 450 metres quadrats.
La regidora de Turisme, Imma Ibiza, ha valorat molt positivament l’activitat “ja que servirà per tal de promoure, encara més, la gastronomia local de la nostra ciutat”.

 
De forma conjunta a la celebració de la mostra, també es celebrarà la II edició del Concurs Professional de Pebreres Farcides.

 
La novetat enguany és la celebració de la I edició del Concurs Amateur de Pebreres Farcides, que tindrà lloc el dissabte, 18 d’octubre, a les 12.00 hores, al Centre Polivalent, i la celebració de la Gala de la Gastronomia, dirigida al sector turístic i de restauració de la ciutat, al Teatre Olímpia el dimarts, 14 d’octubre, a les 20.30 hores.

Arxivat en: Cultura i Educació, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *