Compromís per Oliva presenta esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat

Hui dijous, el diputat de Compromís-Q en el Congrés dels Diputats a Madrid, Joan Baldoví, ha estat en la Safor per recollir i conéixer de primera mà les esmenes de la comarca als Pressupostos Generals de l’Estat per a 2015.

(Ves a la notícia comarcal: http://safor.compromis.net/2014/10/23/compromis-demana-inversions-de-mes-de-322-milions-per-a-la-safor-valldigna-als-pge/).

Com sol ser habitual, són un autèntic insult als valencians per deixar-nos prou lluny de la inversió mitjana de la resta de l’Estat. I pel que fa a les inversions, tant se val que governe el PP o que ho faça PSOE a Madrid. Des del BLOC Compromís per Oliva hem preparat 5 esmenes, referents al Tren, la nova Depuradora, la construcció de l’enllaç de l’AP7 al sud del casc urbà, la compensació del peatge de l’AP7 a Xeresa-Oliva-Ondara i la rehabiltació de l’Enginy. En novembre de 2011, quan vàrem demanar el vot per a la candidatura de Compromís-Q, que encapsalava Baldoví per València, sabíem que podríem comptar amb el seu treball des de la nostra terra. Esta és una mostra. Ací teniu les esmenes d’Oliva:esmena autopista esmena carretera esmena edar esmena museu sucre esmena tren

Arxivat en: compromís, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *