“Mort de Dama” de La Butaca Teatre ha resultat l’obra guanyadora del II Certamen de Teatre Amateur Vila d’Oliva. Els premis d’aquest certamen van ser lliurats durant la gala final que va tindre lloc el passat dissabte al Teatre Olímpia de la ciutat i on van assistir els grups participants en l’edició de 2014.

La resta de premis van ser els següents: Millor Actriu, Verònica March, de BURUMBALLA TEATRE en el paper d’Isabel en l’obra “Sexes”; Millor Actor, José Luis Martí de LLETRAFERITS I COMEDIANTS en el paper de Joan en l’obra “Amnèsia”; Millor Escenografia, “Sexes” de BURUMBALLA TEATRE; Millor Direcció, Ignasi Moreno, per l’obra “Amnèsia” de LETRAFERITS I COMEDIANTS.

“El teatre contribueix a l’enriquiment cultural de la nostra ciutat, tant pel que fa a la creació, com al gaudi i l’entreteniment del públic. Per estos motius, hem cregut que és convenient i positiu continuar amb el certamen, continuar amb l’Escola de Teatre I començar, poc a poc i, en la mesura de les nostres possibilitats, a recuperar la representació d’obres de teatre professional” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

El regidor de Cultura també va felicitar els 4 grups de teatre finalistes en l’edició d’enguany. “Podeu estar ben satisfets pel nivell que heu demostrat; en este sentit, vos assegure que no li ho vàreu posar gens fàcil al jurat. Felicitacions especials a tots els guardonats, bé a títol individual, o bé a nivell grupal”.

La gala de lliurament de premis va finalitzar amb la representació l’obra de teatre professional “T’ho dic sense acritud” a càrrec de l’actor Eugeni Alemany.