Es tracta del millor projector digital instal·lat, de moment, a tota la província de València.

El tinent d’alcalde delegat de Cultura, David González, acompanyat pel gerent de l’empresa concessionària de cinema a Oliva, i la responsable de màrquenting de Versión Digital, ha presentat este matí el nou sistema de projecció digital que ha incorporat el Teatre Olímpia a través de l’empresa concessionària de cinema a Oliva, Drive In.

El nou sistema denominat “Laser HD2K” incorpora millores molt importants, com ara una imatge i un so d’alta definició que res tenen a vore amb les anteriors projeccions tradicionals en 35 mm. A més de les millores tècniques, s’ha substituït l’anterior pantalla per una altra de majors dimensions.

“Estos canvis suposen un abans i un després del nostre Teatre Olímpia. El públic podrà gaudir, a partir d’ara, d’unes projeccions cinematogràfiques de gran qualitat que no tenen res a envejar a altres sales de cinema de la comarca” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

El gerent de l’empresa concessionària del cinema al Teatre Olímpia, Drive In, Carlos Miralles, ha explicat que “la col·laboració entre una empresa privada i els  ajuntaments, pensem que és el futur del cinema en les ciutats menudes. Pel que respecta a l’aspecte tècnic, l’aparell instal·lat és de làser digital marca NEC amb tecnologia Texas Instruments fabricat al Japó. Es tracta del primer d’estes característiques que s’ha muntat a la província de València. Esperem que la gent gaudisca amb esta nova etapa de cinema a Oliva”.

El regidor de Cultura també ha avançat que els dijous es reprendrà el cicle de cine club però amb unes característiques novedoses “s’aprofitarà este dia per projectar les estrenes en versió original, ja que molts amants del cinema també volen gaudir de la VO i també poder arribar al sector de públic de parla anglesa del nostre municipi i dels voltants” assenyalava David González.

“A més a més, es pretén que la programació de cinema també tinga un efecte dinamitzador a nivell econòmic. És per això, que s’estan treballant en accions promocionals conjuntes amb les associacions ACCO i Gastroliva” afirmava David González.

La segona de les novetats presentades este matí ha estat la col·laboració entre el Teatre Olímpia i Versión Digital per tal d’oferir continguts alternatius com la temporada de la Royal Òpera House a partir del 18 de desembre.

Amb esta col·laboració, es projectaran espectacles d’òpera, ballet i recitals al Teatre Olímpia. El primer d’ells està previst per al 18 de desembre, amb l’òpera “Tosca” en diferit des de la Royal Òpera House de Londres. “D’esta forma el Teatre Olímpia s’unix a les més de 1.500 pantalles de tot el món que retransmeten tota la temporada de la Royal Òpera House en directe en cinemes durant 2014-2015” assenyala la responsable del departament de màrketing de Versión Digital, Núria Cuesta.

La segona projecció prevista serà el 15 de gener de 2015, el recital “Amor vida de mi vida”, enregistrat al Festival de Salzburg amb Plácido Domingo i Ana María Martínez.

La programació continuarà el 29 de gener amb l’òpera “Andrea Chenier”; el 24 de febrer “El Holandés Herrante”; el 17 de març el ballet “El Lago de los Cisnes”; en maig l’òpera “La fille mai Gardée” i en juny es tancarà la temporada de directes amb “La Bohème”.

programació-òperes-en-directe-a-Oliva

Pots veure la promo del nou sistema de projecció digital del Teatre Olimpia:http://youtu.be/mEwXa2ChF5k