La Regidoria de Mercats i Comerç d’Oliva anima la ciutadania a realitzar a Oliva les compres de Nadal i potenciar el comerç local i de proximitat front a les grans superfícies.

El regidor de Mercats i Comerç d’Oliva, Vicent Roig ha destacat l’esforç realitzat, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, i el Mercat Municipal per decorar i enllumenar les diferents zones comercials de la ciutat durant el Nadal. Roig ha fet una crida a la ciutadania perquè compre a Oliva els regals de Nadal. “Pensem que tenim uns productes de gran qualitat, a més del caràcter pròxim i amable que caracteritza el xicotet comerç d’Oliva. Comprant a la nostra ciutat, contribuïm a impulsar l’economia local”.

Entre les activitats programades des de la Regidoria de Mercats i Comerç, cal destacar el Mercat de productes tradicionals que s’instal·larà els dies 21 de desembre i 4 de gener al carrer Major d’Oliva.