‘Cites ràpides’ entre els candidats de Compromís i la gent d’Oliva

La ciutadania podrà conversar amb les persones que es presenten a les primàries de Compromís a les Corts, per la circumscripció de València, demà dimecres, a les 19.30 hores, al Centre Polivalent d’Oliva.

Han confirmat l’assistència una dotzena de candidats, com ara: Fran Ferri, Rafa Xambó, junt als candidats de la comarca J. M. Moya, Tomàs Ferrandis i Jordi Juan.

Compromís continua innovant i buscant fórmules fresques i properes a la gent, no només en processos com les primàries obertes, també en els formats dels debats públics. Així, demà dimecres, 21 de gener, a les 19.30 hores, al Centre Polivalent d’Oliva,la ciutadania podrà conversar amb els candidats i candidates a les #primàriesCompromís a les Corts Valencianes en un format col·lectiu, àgil i directe, a mena de cita ràpida.

De moment, han confirmat al seua assistència una dotzena de candidats i candidates a les Corts: Fran Ferri; Vanessa Campos; Rafa Xambó; Josep Miquel Moya; Tomàs Ferrandis; Cristina Súñer; Teresa Garcia; Jordi Juan; Julià Àlvaro; Miquel Blasco i Graciela Ferrer.

Cal recordar que la ciutadania pot participar de les votacions a les eleccions primàries a les Corts, inscrivint-se fins la mitjanit de demà, 21 de gener a: primaries.compromis.net

Arxivat en: compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *