Aquest divendres 24 d’abril, Compromís per Oliva presenta la candidatura amb què el col·lectiu concorre a les pròximes eleccions municipals.

La gent que en formem part tenim clar que ens presentem per treballar per les veïnes i els veïns d’Oliva amb trellat, transparència i fent partícip a la societat de les decisions que es prenen en l’Ajuntament. Les idees, l’esforç i la voluntat de totes i tots són el fonament per construir un projecte cohesionat i sòlid per a Oliva.

Som conscients dels reptes que tenim al davant, i que la nostra feina és fer de motor de la nostra ciutat, generar treball i activitat. Per això presentem un equip on es combinen l’experiència en la gestió i les noves visions d’una generació més jove. Persones ben coneixedores de la realitat d’Oliva i les necessitats pròpies del dia a dia, als qui ens uneix la voluntat i les ganes de treballar amb i per a la ciutadania. Una candidatura amb valentia i capacitada per seguir fent d’Oliva un lloc millor: una ciutat per a tot un poble.

Totes i tots t’esperem en la festa de presentació, que tindrà lloc divendres 24, a les 20:30 h, al Cine de la Mar en la Platja d’Oliva. En acabant, tindrem ocasió de raonar i gaudir d’un vi d’honor i de la música en directe d’Urgencia Jazz Quartet. Vine i participa! Amb la teua companyia, serà millor.

_Fullet llista invitació-2.indd