Encarem una etapa en la qual comencem a escoltar propostes de tot tipus sobre el futur de la nostra ciutat. Propostes grandiloqüents en alguns casos, senzilles en altres, i de vegades poc centrades en la realitat que, per a mal i per a bé, vivim cada dia.

Les persones que conformem Compromís per Oliva, volem que les nostres propostes siguen també les teues, i que comporten actuacions realitzables: que ens permeten garantir el compliment del Compromís que volem construir amb les ciutadanes i els ciutadans d’Oliva.

És per això, que comencem aquesta nova fita, seient a parlar d’Oliva. Amb els nostres veïns, les dones i homes que viuen i conformen la nostra ciutat. I volem fer-ho com ho feien els nostres avis, traient les cadires de bova al carrer i posant en comú, entre veïns i des de la igualtat, problemes i alegries quotidianes.

Si volem tindre un compromís amb la nostra ciutat, haurem de conversar, haurem de parlar i haurem d’escoltar-nos. Això, i un bon coneixement de la situació actual, ens permetrà fer les millors propostes: les teues. Les que compartirem a través d’aquest Compromís per Oliva que volem construir amb tu.

Des de dimarts 21, i fins dimecres 29, tenim una cadira per a tu i volem conèixer les teues propostes. Vine i parlem!

Dimarts 21 d’abril, 19:30 h: Sant Francesc. Plaça Riuet dels frares.

Dimecres 22 d’abril, 19:30 h: Institut. Avinguda de València (plaça).

Dijous 23 d’abril, 19:30 h: Platja d’Oliva. Carrer de la Mar Mediterrània (peatonal).

Dimarts 28 d’abril, 19:30 h: Sant Roc. Plaça Ganguis.

Dimecres 29 d’abril, 19:30 h: Passeig Gregori Maians. Biblioteca l’Envic (exteriors).

Cartells quadrat