Cada dia, sou milers els qui feu possible que la nostra ciutat siga un lloc més habitable i millor. Des de Compromís, hem intentat acompanyar el vostre constant treball quotidià: vam adquirir un compromís i l’hem mantingut, i el mantenim. Però això no ens fa oblidar els reptes que encara tenim al davant.

Ha arribat el moment de gestionar un model de ciutat que tinga coherència des de tots els àmbits. Oliva necessita un govern valent i capaç de liderar el progrés d’Oliva des d’una directriu, única i cohesionada, que s’arrele en el potencial de la nostra geografia, de la nostra cultura, del saber fer d’oliveres i olivers. Una arrel ben fonda que ens permeta créixer sobre necessitats reals, posant solucions sostenibles en funció d’un projecte d’avantguarda.

Ací trobaràs els nostres compromisos prioritaris per al període 2015-2019, els quals són un extracte del nostre Programa de Govern (que pots descarregar- te a oliva.compromis.net). Un text ambiciós, però realista, obert i fruit de la participació ciutadana i del treball colze amb colze amb la gent que, com tu, s’estima Oliva. Incorporem propostes dividides en àrees, amb una clara prioritat: construir una ciutat preparada per millorar el seu futur.

Acabem una legislatura condicionada per les limitacions pressupostàries. En el període 2011-2015 hem tingut els pressupostos municipals més baixos dels últims anys, i encara hem hagut de fer front al deute als proveïdors (2,6 milions) i a tots els “productes tòxics” que arrossegàvem: l’actualització de preus i els interessos de demora del contracte del fem (1 milió), l’expropiació i els interessos de demora de la finca Martí De Veses (2,5 milions), les obres mal executades d’Aigua Blanca 4 (1,5 milions)… En total, quasi 8 milions d’euros!

Tot això, unit a la crisi econòmica generalitzada que patim, han fet que l’austeritat haja estat la principal característica de l’etapa que deixem arrere. Ara, s’obri un nou temps, amb millors perspectives. Per això considerem, contrastadament, que les nostres propostes són realistes i realitzables en la propera legislatura, amb la nova situació econòmica municipal que encetem.

Mirem el futur amb esperança. Tenim la determinació i la valentia per construir un govern a favor de les persones. I tenim la teua força. El teu vot ho canvia tot.

Fem-ho possible!

Molt prompte podràs consultar el programa complet.

Descarrega’t els nostres compromisos prioritaris.