El 24 de maig ja està ací. És una fita important per als ciutadans d’Oliva i per a tots els valencians. Decidim, no tan sols el govern dels quatre pròxims anys, sinó quin projecte de futur volem per a la nostra ciutat en aquest temps de canvi en la política arreu del país.

Per això, et convidem i animem a que vingues a l’acte central de la campanya de Compromís per Oliva. Serà el dimarts 19 de maig a les 20:30 hores al Teatre Olímpia. En l’acte intervindran el nostre candidat a l’Alcaldia David González i el cap de llista per Valencia a les Corts Valencianes Enric Morera. A més, presentarem part del nostre programa de govern i els compromisos prioritaris que adquirim per treballar per Oliva i pels nostres veïns i veïnes. Necessitem de tota la força per encarar el repte que suposa fer d’Oliva la ciutat que volem entre tots.

Ha arribat l’hora de comprometre’s, de transformar els nostres valors en propostes i polítiques concretes, i de treballar colze amb colze per construir el futur d’Oliva de baix cap a dalt. Un vot pot canviar-ho tot.

Vine i participa!

Acte Central Facebook