Nomenament de personal eventual

El present mes de juliol s’han incorporat tres treballadors eventuals per a exercir com a secretaris de grup.

Seguint l’acord plenari de 12 de juliol de 2007, on es van establir els llocs de treball a exercir pel personal eventual, on s’expressaven les característiques, denominació i retribució, i en base a la Relació dels Llocs de Treball publicada al BOE el 4 de juny de 2015, s’han fet efectius aquests tres llocs de treball amb la retribució bruta anual de 16.438,80€.

Els titulars dels càrrecs són:

Tomás Moreno, com a secretari del grup polític d’EUPV-Acord Ciutadà; Gemma Fullana, com a secretària del grup polític Gent d’Oliva; i Julio Llorca, com a secretari del grup polític Compromís per Oliva.

Properament tindrà lloc la incorporació d’un assessor destinat a la regidoria d’Obres, Serveis i Platges, del grup polític Projecte-Ciutadans d’Oliva, amb les mateixes retribucions que els secretaris de grup.

Aquesta incorporació encara no s’ha fet efectiva per la necessitat de modificar la Relació dels llocs de treball i plantilla, que tindrà lloc en el pròxim plenari ordinari del 30 de juliol de 2015.

Aquestos nomenaments no suposen cap increment del global de la despesa política de l’Ajuntament d’Oliva respecte d’anys anteriors.

Arxivat en: Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *