Aquest matí s’ha presentat la Campanya de Salut Pública que tindrà lloc al Centre Polivalent d’Oliva el pròxim 2 d’octubre, des de les 10 fins les 14 h. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Associació Valenciana de Joves Estudiants de Farmàcia, amb la col·laboració de la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva.

A la presentació d’aquest matí han assistit la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza, la presidenta de l’Associació Valenciana de Joves Estudiants de Farmàcia, Estela Ruiz, la secretària d’Organització, Ingry Gutiérrez i la secretària General, Sofia Oroño.

En l’activitat participaran 40 estudiants de Farmàcia de la Universitat de València i de la Universitat d’Alacant, i en ella s’organitzaran diversos tallers i exposicions dirigits a totes les edats. “Els més menuts podran gaudir d’un taller de dibuix, un taller de microbiologia o un altre d’encapsulació, mentre que els més majors podran prendre’s la tensió, conéixer el seu grup sanguini o determinar el pHs. Tots els tallers són gratuïts” assenyalava la presidenta de l’Associació d’Estudiants de Farmàcia, Estela Ruiz.

La regidora de Salut Pública, Imma Ibiza, ha animat els ciutadans a participar d’aquesta jornada divulgativa en què es donen a conéixer, a més, bones pràctiques sanitàries, així com conscienciar les persones sobre la importància de la salut”.

p1280400