El passat dissabte, 17 de setembre, el BLOC d’Oliva va celebrar el seu VIIé Congrés Local. Durant el transcurs del mateix, es va procedir a l’elecció de la nova executiva que regirà el funcionament orgànic del partit durant els pròxims  anys.

La secretaria local del BLOC d’Oliva queda en mans de Julio Llorca, que substituirà en el càrrec a Ferran Escrivà. L’executiva estarà formada per Carles Mengual i Xavi Climent, en la secretaria d’Organització i Finances; Rosa Malonda, Vicent Estruch i Toni Parra, en la secretaria d’Acció Electoral i Implantació; Rosa Ana Miñana i Imma Ibiza, ambdues regidores de l’ajuntament d’Oliva, en la secretaria de Serveis Municipals i Relacions Institucionals; el regidor Enric Escrivà com a secretari de Comunicació, Innovació i Xarxes; i Ioana Sintimbrean com a secretària local de JovesPV-Compromís.

L’executiva combina gent vinguda de l’antiga direcció, junt amb nous components disposats a aportar idees fresques per a consolidar el partit com a una de les primeres forces locals, i continuar creixent en afiliats i nombre de votants.