300 alumnes de cinqué de Primària participen en la Gimcana GPS de la Xarxa de Museus

 

La Regidoria de Museus i Patrimoni Artístic va iniciar aquest dilluns dia 15 les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de Museus, que se celebra hui, 18 de maig. Al llarg de la setmana, i fins hui dijous, uns 300 alumnes de cinqué de Primària han participat en la Gimcana GPS: ruta interactiva organitzada…

18 maig 2017Més…

 

Resultats del segon taller participatiu EDUSI “Decidim Oliva”

 

El dissabte, 13 de maig, tingué lloc el segon taller participatiu de l’EDUSI, “Decidim Oliva”, un taller dedicat a formular propostes d’actuació i a prioritzar-les. A partir de la diagnosi del municipi que es va fer de manera conjunta en el taller anterior, les persones assistents al taller treballaren en quatre taules rotatòries -organitzades segons…
18 maig 2017Més…

 

300 triatletes participaran aquest diumenge a la V edició del Triatló Internacional 113MD “Capità de La Vangvarda” a Oliva

  L’eixida serà a les 08.00 h de diumenge des de l’Avinguda del Mar Mediterrani Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la V edició del Triatló 113MD “Capità de La Vangvarda” que tindrà lloc diumenge, 21 de maig, a la  ciutat d’Oliva. A la presentació han assistit el regidor d’Esports, Blai Peiró, els directors tècnics…
18 maig 2017Més…

La Nit dels Museus acull la I Mostra de Curtmetratges ‘Vicente Parra’

  El proper 19 de maig al Teatre Olímpia, i dintre de les activitats que engloba la Nit dels Museus a Oliva, se celebra la I Mostra de Curtmetratges ‘Vicente Parra’ El regidor de Cultura, Enric Escrivà, va presentar les activitats programades des de la Delegació de Museus i Patrimoni Artístic amb motiu del Dia Internacional…
17 maig 2017Més…

Oliva inicia els treballs previs a la reforma del paviment de la Via de Ronda de la Platja d’Oliva

La Regidoria del Cicle Integral de l’Aigua ha informat que durant aquests dies s’està procedint a la neteja dels col·lectors d’aigües residuals del tram comprés entre el Camí de les Canyades i la Plaça d’Europa, a la platja d’Oliva. Es tracta d’una actuació que s’efectuarà en tres fases diferents. La primera fase va començar ahir, des del…
16 maig 2017Més…

Oliva posa en marxa l’horari especial d’estudi per a maig, juny i juliol

 

A partir del pròxim dilluns dia 22, la Biblioteca de l’Envic obrirà de dilluns a dissabte en horari de 9 a 22 h, i els diumenges, de 9 a 14 h. Per segon any, s’afegeix el Casal Jove en horari nocturn Enric Escrivà, regidor de Biblioteques, i Àlex Salort, regidor de Joventut, han anunciat l’horari especial…
16 maig 2017Més…

La Biblioteca Tamarit fa 10 anys

  El Servei de Biblioteques commemora el 10é aniversari de l’obertura del complex Tamarit i es vist de gala per estrenar el curtmetratge en què han participat alguns dels usuaris més joves de la biblioteca El 4 de maig de 2007 la Biblioteca Tamarit obria per primera vegada les seues portes. Des d’aleshores, han estat 10…
16 maig 2017Més…

L’Ajuntament d’Oliva i l’ETSICCP de la Universitat Politècnica de València coorganitzen una jornada dedicada a la millora de la governança del risc d’inundació

   

Dimecres, 10 de maig, va tenir lloc la jornada “Reptes actuals en la governança del risc d’inundació” organitzada per l’ETSICCP de la UPV (Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports) i l’Ajuntament d’Oliva, amb motiu de la XXIII Edició de la SICMA (Setmana de l’Enginyeria Civil). La jornada va servir per posar en…
13 maig 2017Més…

El Ple de l’Ajuntament d’Oliva aprova per unanimitat recórrer contra el Reial Decret 638/2016, de modificació del Reglament Estatal de Domini Públic Hidràulic

 

L’Ajuntament interposarà recurs contenciós administratiu a la normativa estatal, després que la Ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient haja desestimat el requeriment previ del consistori oliver. La corporació municipal, vist l’informe jurídic encarregat a l’efecte, que s’uneix als informes tècnics municipals, considera que l’aplicació del reglament, RD 638/2016, suposa greus perjudicis, ja que afecta tant…
12 maig 2017Més…

Informa’t i apunta’t

Tauler d’anuncis

AGENDA

Agenda de Turisme

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:
Cinema a l’Olímpia
Preus:
Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)
Activitats per la recuperació de la memòria històrica i democràtica.

Amat- IV Certamen de teatre amateur.

U.D. OLIVA- Diumenge 21 de maig.

LA U.D. OLIVA FLETA AUTOBUSOS PER 3€ PER PERSONA A QUALSEVOL AFICIONAT QUE DESITGE ANIMAR A L’EQUIP EN ATZENETA 🚌🚌!! EL PARTIT SERÀ DIUMENGE A LES 18h!! Hem parlat amb la directiva del club d ela vall d’Albaida per arribar a un acord en el preu de les entrades, però tot han sigut negatives…per tant el preu serà de 10€ per a qualsevol persona major de 16 anys!!

ES L’HORA DE FER SOROLL🎤, ES L’HORA DE FER VEURE QUE 70 ANYS D’HISTÒRIA PORTEN MOLTA FEINA 💪🏼, ES L’HORA D’ESTAR MES JUNTS QUE MAI 💙…ANIMA’T I ESTIGUES AL COSTAT DE L’EQUIP EN UN PARTIT A VIDA O MORT… #JUNTSSOMMESFORTS 🔵🔵🔵

Qualsevol aficionat de la UD que estiga interessat pot possar-se en contacte amb Pepe Mestre via whatsapp: 663844549 o escriure un missatge a la pàgina de facebook de la UD. TENIU DE TEMPS FINS DIVENDRES!! 

#sangblava #udoliva
Pilota Valenciana

Novetats a les biblioteques i activitats de maig

http://www.bibliotecaspublicas.es/oliva/

http://www.bibliotecaspublicas.es/oliva/imagenes/NOVET_TAMARIT_MAIG_16_.pdf

Nit dels Museus- Divendres 19 de maig.


I Mostra de Curts “Vicene Parra”- Divendres 19 de maig.

Radio al Polivalent- Divendres 19 de maig.

Triatló Oliva MD- Diumenge 21 de maig.

Horari especial per a estudiants a la Biblioteca i el Casal Jove.

Musical a l’Olímpia- 1 i 2 de juny
Sopar a la plaça de Ganguis- Dissabte 3 de juny.

Concentració a Gandia- Dissabte 20 de maig.

Presentació de llibre – Dimarts 23 de maig.

Trobades d’escoles al Real- Dissabte 27 de maig.


 

  Amics i amigues de Compromís:

Tenim samarretes per fer comarca. “Som Safor”

El preu,  10€.

Si estàs interessat/ada envia’ns la quantitat i les talles
( S, M, L, XL…) al correu: [email protected]

I nosaltres te les fem arribar.

Salutacions

Salutacions

  1. Latorre: “El Projecte de Llei de Policies Locals va en paral·lel al futur model de seguretat pública valenciana”
  ECONOMIA I OCUPACIÓ
18 DE MAIG DE 2017

El diputat de Compromís en les Corts Valencianes, Paco García Latorre, ha mostrat la seua satisfacció pels avanços
Més…

Les Corts aproven exigir a Rajoy la protecció de la ciutadania de la Ribera contra les inundacions

  MEDI AMBIENT
18 DE MAIG DE 2017

Les Corts Valencianes han aprovat este matí, per unanimitat de tots els grups parlamentaris, la proposta de Compromís perquè deixe d’ignorar el risc d’inundacions que pateixen els ciutadans de la Ribera Alta i Baixa del Xúquer i es pose a…

Més…

ECONOMIA I OCUPACIÓ18 DE MAIG DE 2017

Mollà: “Laterne va estendre els seus tentacles a les conselleries i va recaptar 74.000 € d’algunes d’elles”

MEDI AMBIENT 17 DE MAIG DE 2017

Navarrete retreu al PP que seguisca sense donar una solució als ajuntaments afectats pel drama de les dessaladores

ECONOMIA I OCUPACIÓ17 DE MAIG DE 2017

La Diputació d’Alacant, l’única que no participa en el projecte de l’IVF contra l’exclusió financera

LLIBERTAT I IGUALTAT17 DE MAIG DE 2017

Les Corts aproven demanar al govern central la rebaixa de l’IVA de les compreses, tampons i bolquers al 4% super reduït

 

Més notícies a l’arxiu

Per llegir més, punxa als enllaços o ves a:
http://compromis.net/

 

Els vídeos de la setmana

 

Baldoví a PP, PSOE i C’s: “per què impedeixen que el Constitucional parle sobre el TTIP i CETA?”

 

Ignasi Candela denuncia la discriminació en els #PGE2017 i Montoro insulta els valencians

Bataller: “Han convertit el Ministeri de Justícia en una trampa per a qui persegueix la corrupció”

s vídeos…