L’Escola de Teatre d’Oliva actuarà divendres en la cloenda del Certamen ‘aMat’

 El regidor de Cultura fa balanç positiu del IV Certamen de Teatre Amateur d’Oliva, que es clausura demà amb la gala de lliurament dels premis ‘aMat’ i l’estrena d’un espectacle a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre La quarta edició del Certamen de Teatre Amateur d’Oliva arriba demà divendres al seu final en una festa…
25 maig 2017Més…

Inici de la campanya contra la mosca del mediterrani a Oliva

  Des de la Regidoria d’Agricultura, que dirigeix Gabriel Oltra, del Grup Projecte Ciutadans d’Oliva, s’anuncia que ja s’ha iniciat la campanya del trampeig massiu contra la mosca del mediterrani. Des de la Regidoria d’Agricultura volem fer saber als agricultors del nostre poble que la campanya contra la mosca del mediterrani ja ha començat. Aquesta campanya…
25 maig 2017Més…

L’associació “Amics de les coques d’Oliva” promourà la gastronomia local

  Ahir dimecres es va presentar de forma oficial la nova associació gastronòmica-cultural “Amics de les coques d’Oliva” amb la presència de la regidora de Turisme, Mireia Morera, el seu president, Pepe Cotaina, el tresorer Juan Carlos Girau, el secretari Miquel Font i un dels vocals, Javier Blasco. L’objectiu de la nova entitat és promoure les…
25 maig 2017Més…

Oliva presenta la programació de la Fira i Festes del 2017, que tindrà lloc del 16 al 18 de juny

Per a la Nit de Sant Joan (23 de juny) tindrem Correfocs i l’Orquestra Montecarlo El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha presentat hui la programació de la Fira i Festes i la Nit de Sant Joan d’Oliva 2017, que tindrà lloc del 16 al 18 de juny i el divendres 23…
24 maig 2017Més…

Yolanda Pastor, regidora d’Educació i directora del Parc d’Educació Viària d’Oliva, rep la visita de l’alcalde i el regidor d’Educació de Pego

 

El passat divendres va passar per les instal·lacions del Parc d’Educació Viària de la nostra ciutat el CEIP Rosalia Bondia; últim centre pegolí a passar i que culmina les intervencions en matèria d’educació viària amb tots els alumnes de 6è de Primària de la veïna localitat de Pego. Al llarg de tot el curs, un total…
24 maig 2017Més…

Vora 1.000 persones van gaudir de la Nit dels Museus celebrada a Oliva

Més de 800 persones van visitar, de nit, els museus d’Oliva, que es van omplir amb microteatre, exposicions i visites guiades. La I Mostra de Curtmetratges ‘Vicente Parra’ va congregar al voltant de 200 espectadors al Teatre Olímpia El dijous passat, 18 de maig, es va celebrar el Dia Internacional dels Museus i els museus…
23 maig 2017Més…

Treballs asfaltat camins rurals i carrers del casc urbà

   

Amb motiu dels treballs d’asfaltat de diversos camins rurals i carrers del casc urbà, la Policia Local informa: Dilluns, 22 de maig: camí de la Platja de Santa Anna, tallat a la circulació fins a la finalització dels treballs d’asfaltat. Dimarts, 23 de maig: camí de l’Hort de la Bosca i Camí de les Covatelles,…
22 maig 2017Més…

 

Elia Tormo, del CEIP Hort de Palau, guanyadora del III Concurs de Dibuix organitzat per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València

   

El Teatre Olímpia va acollir ahir el lliurament de premis del 3r Concurs Ambiental de Dibuix Escolar que organitza l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. A l’acte varen assistir la regidora de Medi Ambient d’Oliva, Imma Ibiza, les tècniques de l’OLAMA i els alumnes participants a aquest certamen. Per segon any consecutiu,…
19 maig 2017Més…

Informa’t i apunta’t

Tauler d’anuncis

AGENDA

Agenda de Turisme

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:
Cinema a l’Olímpia

Preus:
Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)
Activitats per la recuperació de la memòria històrica i democràtica.

Amat- IV Certamen de teatre amateur.
Pilota Valenciana

Horari especial per a estudiants a la Biblioteca i el Casal Jove.

Musical a l’Olímpia- 1 i 2 de juny

Sopar a la plaça de Ganguis- Dissabte 3 de juny.

IX Dansa a Oliva- Dissabte 10 de juny

Sopar a la plaça de Sant Roc- Dissabte 10 de juny.

V Trobada Canina- Dissabte 10 de juny.

I trobada de clics de Gandia- 27 i 28 de maig

Trobades d’escoles al Real- Dissabte 27 de maig.

Curs de voluntariat en rius
Samarretes: Som Safor

  Amics i amigues de Compromís:

Tenim samarretes per fer comarca. “Som Safor”

El preu,  10€.

Si estàs interessat/ada envia’ns la quantitat i les talles
( S, M, L, XL…) al correu: [email protected]

I nosaltres te les fem arribar.

Salutacions

Compromís acusa César Sánchez d’atacar l’autonomia dels consells escolars i els pobles sense cap argument pedagògic

  EDUCACIÓ I CULTURA
25 DE MAIG DE 2017

El grup Compromís a la Diputació d’Alacant ha acusat hui César Sánchez de deixació de funcions en les competències…

Més…

Compromís demana al PSOE un gest que expresse la voluntat de diàleg i a Unidos-Podemos ajornar la moció de censura

   
ECONOMIA I OCUPACIÓ
25 DE MAIG DE 2017

Compromís demana al PSOE un gest clar que expresse la seua predisposició a obrir un procés de diàleg per desallotjar a Rajoy del Govern i a Unidos-Podemos ajornar la moció de censura prevista per al ple del pròxim 13 de juny. La diputada i els tres diputats de Compromís en el Congrés han comparegut avui…

Més…