Infocompromís 19 d’octubre


La Falla Casa d’Alonso enceta el XIX Concurs de Teatre en valencià ‘Salvador Soler i Soler’

  El grup més nombrós d’enguany actua aquesta nit al Teatre Olímpia per a donar el tret d’eixida a tres setmanes de teatre En total seran cinc espectacles i més de 50 actors i actrius els que es donen cita Cinc produccions amateurs configuren la programació del XIX Concurs de Teatre en valencià ‘Salvador Soler i…

19 octubre 2018Més…

Gent Gran posa en marxa la 2a edició del projecte “Olivanima’t”

  Aquesta 2a edició ha estat presentada per la regidora durant el transcurs del tradicional dinar de germanor d’inici del curs 18/19 dels jubilats i pensionistes d’Oliva, celebrat al Restaurant L’Ancora de la platja   La Regidoria de Gent Gran, que dirigeix Yolanda Pastor, ha anunciat hui la posada en funcionament de la 2a edició del…

18 octubre 2018Més…

Oliva imparteix un taller per aprendre a utilitzar el servei d’Autoservef

  La Regidoria d’Ocupació i Empresa, a través del seu servei d’ADL, ha organitzat un taller per a donar a conéixer la ferramenta de l’Autoservef el pròxim 29 d’octubre en horari de 10 a 12 hores. Al llarg de les dues hores que durarà la xerrada pràctica, els assistents aprendran com buscar feina a través d’aquesta…

18 octubre 2018Més…

El 112 Comunitat Valenciana declara preemergència nivell taronja a tota la província de València

  El 112 Comunitat Valenciana ha declarat la situació de preemergència per pluges nivell taronja a tota la província de València per a la jornada de hui dijous 18 d’octubre. Es recomana a tota la ciutadania que porten a cap mesures d’autoprotecció necessàries i de protecció de les seues vivendes. S’ha d’estar atents a l’evolució de la situació…

18 octubre 2018Més…

L’Ajuntament d’Oliva adquireix una agranadora mecànica per a la neteja viària

       L’Ajuntament d’Oliva ha adquirit una nova màquina agranadora que servirà per a millorar les tasques de neteja de la localitat. La màquina, un model Piquersa BA-2300H,  té un cost de 87.700 euros, i ha estat finançada íntegrament per la Diputació de València a través dels Plans  Provincials d’Obres i Serveis.

17 octubre 2018Més…

Alumnes d’un Taller d’Ocupació d’Alzira visiten Oliva per conéixer el seu treball en matèria de mediació intercultural

Aquest matí un grup d’alumnes/treballadors d’Alzira, que formen part del Taller d’Ocupació “T’estime” que gira al voltant de la mediació intercultural, han visitat Oliva per tal de conéixer de primera mà com es treballa en aquesta matèria al nostre ajuntament. A l’acte de benvinguda ha assistit la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, i el regidor…

17 octubre 2018Més…

L’Ajuntament d’Oliva pretén modificar l’ordenança de l’IBI, per baixar la tributació d’urbana, i continuar igualant la situació dels disseminats que tributen en rústica

  Al plenari d’esta vesprada (19.30 h, del dimecres 17 d’octubre) es procedirà a la votació de la proposta de modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’IBI. La proposta del regidor delegat d’Hisenda (favorablement dictaminada en la comissió realitzada ahir dilluns) consisteix en dues modificacions: disminuir el tipus impositiu dels béns de naturalesa urbana del 0.724%…

17 octubre 2018Més…

Marató d’activitats literàries per a celebrar el Dia de la Biblioteca a Oliva

La primera sessió del Grup de lectura Tamarit, la presentació del llibre “Malalties i remeis” de Francesc Devesa i el lliurament de premis del Repte Lector 2018 omplin durant aquesta setmana les biblioteques Tamarit i l’Envic Davant l’amenaça de pluja, el Servei de Biblioteques recomana prestar atenció a les seues xarxes socials, des d’on es…

17 octubre 2018Més…

El Casal Jove acull la 2a Exposició Ornitològica d’Oliva del 17 al 21 d’octubre

   

Aquesta setmana, l’Associació Cultural Esportiva Ornitològica d’Oliva organitza la II Exposició Ornitològica al Casal Jove d’Oliva del 17 al 21 d’octubre. Aquest any, durant els dies que s’organitza l’exposició es realitzarà una visita guiada i uns tallers adreçats als centres educatius de la localitat, en concret a alumnes de primària. “L’acció formativa va dirigida als…

15 octubre 2018Més…

S’obri el teló del XIX Concurs de Teatre en valencià ‘Salvador Soler i Soler’

 

Durant els dies 19, 26, 27, 31 d’octubre i 2 de novembre, la nova edició del veterà concurs oferirà cinc produccions amateurs Els últims guanyadors del Certamen ‘aMat’ tornen a Oliva “per a tancar el cercle” Ja s’ha presentat oficialment el XIX Concurs de Teatre en valencià ‘Salvador Soler i Soler’, que tindrà lloc al…

11 octubre 2018Més…

Oliva trau el 9 d’Octubre al carrer

  Música, cultura popular i moltes activitats més es van donar cita en un dia festiu d’afirmació valenciana Oliva ha acollit del 5 al 9 d’octubre una completa programació per a celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana, centrada en la música i les tradicions. Tot i que els olivers miraven de reüll el cel al…

11 octubre 2018Més…

Tauler d’anuncis

AGENDA

AGENDA Oliva’t

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’Olímpia


Preus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

Presentació de llibre a l’Envic -Divendres 19 d’octubre.

Exposició ornitològica- Del 17 al 21 d’octubre.

Teatre a l’Olímpia- Divendres 19 d’octubre.


Dia de la bilioteca – Dissabte 20 d’octubre.

Handbol- Dissabte 20 d’octubre.

Eugeni Alemany a l’Olímpia- Dissabte 20 d’octubre.

Rastre a la plaça de St. Roc- Diumenge 21 d’octubre.

Suspés per pluja

Teatre a l’olimpia- Divendres 26 d’octubre.

Nit d’animes i Halloween a Oliva

Teatre a l’olimpia- Dimarts 31 d’octubre.


Autobús per a Tots Sants.Teatre a l’Olímpia- Dissabte 3 de novembre.

Cantajocs al polivalent- Dissabte 3 de novembre.

Història de Gandia- Octubre a maig.

Curses populars a la Safor.

Festival Mostra’t a Gandia- Divendres 12 d’octubre.

Festivern 2018

Compromís demana que es deixe de penalizar la jubilació anticipada

ECONOMIA I OCUPACIÓ
18 D’OCTUBRE DE 2018

El senador territorial i portaveu de Compromís en el Senado, Carles Mulet, ha reclamat aquest matí en roda de premsa als grups polítics que recolzen la moció de la coalició perquè la jubilació anticipada deixe d’estar tan penalizada al nostre país, fet que afecta a un elevat nombre de persones…

Més…

La Diputació d’Alacant insta a Madrid a dotar a les confederacions hidrogràfiques de diners per a fer front a la neteja de rius i barrancs

 

MEDI AMBIENT
17 D’OCTUBRE DE 2018

El grup de Compromís a la Diputació d’Alacant es mostra satisfet per haver pogut sumar a la totalitat del plenari de la institució en la seua iniciativa per a reclamar al Govern central que dote de recursos a les Confederacions hidrogràfiques del Xúquer i Segura, de forma que estes puguen desenvolupar la seua tasca alhora…

Més…

 

ECONOMIA I OCUPACIÓ17 D’OCTUBRE DE 2018

Jordi Navarrete demana que no es prive dels nous Rodalies al municipi de Santa Magdalena de Polpis

GENERAL 16 D’OCTUBRE DE 2018

Mollà: “Els tres informes que certifiquen que Bascuñana va cobrar de Sanitat sense treballar ho inhabiliten per a seguir sent alcalde d’Oriola”

SANITAT I BENESTAR8 D’OCTUBRE DE 2018

Compromís proposa restriccions i noves mesures per protegir les víctimes de la ludopatia

MEDI AMBIENT 4 D’OCTUBRE DE 2018

Compromís demana a la ministra d’Hisenda que signe l’autorització perquè els forestals cobren allò promès

Per llegir més, punxa als enllaços o ves a:

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

 

 

Els vídeos de la setmana

   Ferri: “Que no ens deixen a soles a Compromís defensant un #TracteJust”
Bataller: “Cal acabar amb els abusos de l’oligopoli elèctric que ens fan pagar la llum caríssima”

 

  Candela: “Volem igualtat en finançament i inversions”  Mes vídeos     
Xarrada – Dijous 25 d’octubre.
Arxivat en: Infocompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *