Infocompromís 26 de octubre

L’Ajuntament d’Oliva millora el Cementeri Municipal per a la festivitat de Tots Sants

  L’Ajuntament d’Oliva, a través de la brigada municipal d’obres i serveis, ha realitzat diferents tasques de manteniment i condicionament en el recinte del Cementeri Municipal al llarg de les últimes setmanes. “Com cada any per a aquestes dates, els serveis municipals han realitzat un esforç, intensificant les tasques de manteniment al recinte, per tal que…

26 octubre 2018Més…

La Falla Institut i El Rebollit continuen amb la XIX edició del ‘Salvador Soler’

    La companyia guanyadora en 2016 i 2017 estrena espectacle demà divendres a les 10 de la nit El Rebollit torna a l’Olímpia amb una comèdia de misteri, el dissabte a les 19.00 h La Falla Casa d’Alonso va encetar divendres passat el XIX Concurs de Teatre en valencià ‘Salvador Soler i Soler’, que organitzen la…

25 octubre 2018Més…

Alumnes del Conservatori Professional de Música “Josep Climent” viatgen a Sisteron

  El Comité d’Agermanament Oliva-Sisteron ha organitzat, juntament amb el Conservatori Professional de Música Josep Climent, un viatge del 26 al 30 d’octubre, a la ciutat  francesa de Sisteron. En esta activitat participa un grup de 35 alumnes i una part del claustre docent, entre ells el director del Conservatori, José Tomás Estornell. A banda, també…

25 octubre 2018Més…

Oliva Turisme organitza una visita guiada per a les Boixeteres de Madrid, Coslada i Lleó

Més de 750 boixeteres i artesans del fil de tota Espanya es donaran cita diumenge al matí al centre Polivalent d’Oliva per mostrar la qualitat i varietat en brodats i encaixos   Segons Maria Tomàs, presidenta de l’Associació de Bolilleres i Artesans del fil d’Oliva “és una responsabilitat i una satisfacció poder organitzar una de…

24 octubre 2018Més…

Reasfaltat del carrer Cavallet de Mar i obres de millora de col·lectors residuals a la platja d’Oliva

    Ahir dimarts, 23 d’octubre, amb el repintat de la senyalística horitzontal finalitzaven els treballs al carrer del Cavallet de Mar de la platja d’Oliva, desenvolupats en les darreres setmanes. Treballs que han consistit en el reasfaltat del carrer, en el tram que va des de la Via de Ronda fins al carrer de la Comarca de la Marina, amb una superfície de…

24 octubre 2018Més…

Oliva incrementa el reciclatge d’envasos de vidre un 17% respecte a l’estiu passat

  -Al voltant de 40 establiments hostalers d’Oliva han participat en la campanya d’Ecovidrio ‘Pren nota, recicla vidre’   -Oliva ha reciclat 180 tones de vidre durant l’estiu, un període en el qual es recull el 30% del total del vidre anual   -En l’àmbit estatal, la campanya ‘Pren nota, recicla vidre’ ha comptat amb la…

23 octubre 2018Més…

S’inicia el procés participatiu del reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva

   La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Yolanda Pastor, inicia el procés participatiu per a elaborar el nou reglament municipal de Participació Ciutadana, comptant amb la veu i opinió de tots els grups polítics, el teixit associatiu i el veïnat. El primer pas d’aquest procés ha consistit en la realització d’una sessió…

22 octubre 2018Més…

Oliva se suma a la Campanya “Recicla els teus aparells”

Dijous que ve, 25 d’octubre, el municipi d’Oliva se sumarà a la campanya “Recicla els teus aparells” de la Generalitat Valenciana, amb la qual es pretén conscienciar a la població sobre la importància del reciclatge. Campanya en la qual col·labora la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva. Un equip de bici-informadors s’instal·larà en el…

22 octubre 2018Més…

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama, aquest matí, a l’Ajuntament d’Oliva, la presidenta d’AECC Oliva, juntament amb l’alcalde d’Oliva, David González, la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, i membres de la corporació i treballadors de l’Ajuntament han volgut solidaritzar-se amb la campanya “Alça la teua mà” per reivindicar…
19 octubre 2018Més…

Tauler d’anuncis

AGENDA

AGENDA Oliva’t

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’Olímpia


Preus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

Presentació de llibre a l’Envic -Divendres 26 d’octubre.

Teatre a l’olimpia- Divendres 26 d’octubre.

Dia de la bilioteca – Dissabte 27 d’octubre.

Teatre a l’olimpia- Dissabte 27 d’octubre.


Handbol- Dissabte 27 d’octubre.

Trobada de boixets- Diumenge 28 d’octubre.

Diumenge, 28 d’octubre, des de les 10 h i fins a les 13.30 h, podreu gaudir al Centre Polivalent d’Oliva d’una fantàstica jornada dedicada a l’artesania. Alhora, podeu gaudir d’una exposició d’obres de boixets artesans a la Biblioteca de l’Envic.

U.D. Oliva- Diumenge 28 d’octubre.

Nit d’animes i Halloween a Oliva – Dimecres 31 d’octubre.

Veïns de la platja

Art i Dansa

Teatre a l’olimpia- Dimarts 31 d’octubre.


Autobús per a Tots Sants.

Teatre a l’Olímpia- Dissabte 3 de novembre.

Cantajocs al polivalent- Dissabte 3 de novembre.

Porrat al Real de Gandia- Del 26 al 28 d’octubre.

Curses populars a la Safor.

Festivern 2018

Compromís proposa desclassificar les actes de la venda d’armament a països en guerra i acusats de vulnerar DDHH

LLIBERTAT I IGUALTAT
23 D’OCTUBRE DE 2018

La diputada i portaveu de Compromís a la Comissió de Drets Humans en les Corts Valencianes, Marian Campello, ha presentat una esmena de modificació a la iniciativa del grup …

Més…

Compromís reclama el cessament en la venda d’armes a l’Aràbia Saudita després de les seriosos dubtes sobre el seu respecte als drets humans

 

LLIBERTAT I IGUALTAT
22 D’OCTUBRE DE 2018

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha exigit hui al Govern espanyol que seguisca els passos d’Alemanya i cessament en la venda d’armament a l’Aràbia Saudita, pels grans dubtes existents sobre el seu paper en el respecte cap als drets humans i en el cas de l’assassinat del periodista Jamal Khashoggi. Mulet ha retret que…

Més…

 

ECONOMIA I OCUPACIÓ22 D’OCTUBRE DE 2018

Mollà: “El de 2019 ha de continuar sent un Pressupost reivindicatiu i que aposte per l’enfortiment dels drets recuperats”

GENERAL 21 D’OCTUBRE DE 2018

Compromís destapa contractes milionaris del Consell del PP amb els presumptes testaferros de Zaplana

ECONOMIA I OCUPACIÓ19 D’OCTUBRE DE 2018

Compromís demana al Govern que l’AP-7 siga gratuïta mentre dure la gota freda

ECONOMIA I OCUPACIÓ18 D’OCTUBRE DE 2018

Compromís demana que es deixe de penalizar la jubilació anticipada

Per llegir més, punxa als enllaços o ves a:

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

 

Els vídeos de la setmana

Joan Baldoví demana garanties que l’AP-7 serà gratuïta en acabar la concessió
Marzà respon les preguntes i els dubtes dels oients de la SER

 

Bataller: “Si hi haguera un G-7 d’exportadors d’armes, Espanya hi seria”

 Mes vídeos     
Arxivat en: Infocompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *