David González dóna suport a les empreses d’Oliva al Saló Internacional de la Ceràmica

L’Alcalde d’Oliva, David González, ha acudit al Saló Internacional de la Ceràmica per a l’arquitectura, equipaments de bany i cuina, matèries primeres, esmalts, fregides i maquinària (CEVISAMA) en València per recolzar amb un gest simbòlic a tres empreses d’Oliva que han participat. MARMOLIVA, OKIUN i AnticFang han sigut ambaixadores de la indústria del fang i matèries primeres per a l’arquitectura d’Oliva en CEVISAVA.

David González ha aprofitat la visita per a donar valor a “les persones emprenedores que lluiten perquè els seus projectes i les seues empreses progressen, aportant riquesa i prestigi a Oliva”. A la visita ha estat acompanyat per la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, el Secretari Autonòmic d’Infraestructures, Josep Vicent Boira i Directora General d’Internacionalització, Maria Dolores Parraqui han conegut de primera mà el teixit empresarial arquitectònic de la nostra ciutat.

CEVISAMA és una de les fires més importants d’arquitectura del panorama internacional, on les empreses d’Oliva cada any estan presents per tal de promocionar els seus productes innovadors. Aquesta fira compta amb més de 100.000 metres quadrats d’exposició comercial, 838 expositors 506 espanyols i 332 estrangers procedents de tot el món. Aquesta edició Oliva ha comptat amb la representació de tres grans empreses: Marmoliva, Okiun i AnticFang.

Marmoliva és una empresa familiar fundada en 2016 en Oliva, on fabriquen treballs en marbre i altres d’alta qualitat i alt valor artístic avalats per més de trenta anys d’experiència. Són proveïdors de tendes de disseny i distribuïdors internacionals.

Per altra banda, Okiun és una empresa amb vocació emprenedora i internacional que desenvolupa innovadors elements decoratius. A més, gràcies a la seua experiència en el sector, ofereix assessorament tècnic i artístic per tal de solucionar els dubtes relacionats amb l’aplicació de les seues peces.

I per últim, l’empresa AnticFang és una mercantil fabricant de taulells de fang artesanals elaborats amb una depurada tècnica fruit de la innovació i la tradició. Pel fet d’emprar fang cuit com a matèria primera, els productes que fabriquen són d’alta qualitat, naturals i sostenibles.

Aquestes tres empreses que són part del teixit productiu d’Oliva, es situen en el polígon industrial Jovades i en l’anomenat camí dels rajolars. Dues zones on l’Ajuntament d’Oliva està mostrant fort interés per aportar millores. Són constants treballs per millorar els accessos al polígon Jovades que des de la seua construcció han sigut un dels grans problemes d’aquesta zona i en la zona periurbana del camí dels rajolars Oliva forma part del programa EUROPAN, que consisteix en un concurs internacional per desenvolupar zones urbanes sostenibles d’acord al model de ciutat productiva. Per altra banda, també s’està treballant en un projecte de modernització per al Polígon Brosquill.

Arxivat en: Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *