El Cicle ‘Rebombori’ de Teatre Infantil d’Oliva ja té preparada una nova edició

El cicle de teatre Infantil d’Oliva ‘Remombori’ ha organitzat una edició més que tindrà lloc tots els divendres del mes de febrer a les 18 h al Teatre Olimpia. El preu per actuació és d’un euro i tan menuts com grans podran gaudir dels millors espectacles. Les entrades ja es poden adquirir per internet en en www.instanticket.es, o per telèfon al 902 444 300, i a taquilla des d’una hora bans de l’espectacle.

El regidor de Cultura, Enric Escrivà, ha presentat el nou programa que des del dia 1 i fins al 22 de febrer, que oferirà una bona mostra de teatre infantil que farà les delícies de tota la família. “El ‘Rebombori’ d’enguany ve marcat per la diversitat de gèneres que proposa, com ara musicals, titelles, jocs de llums… i cal tindre ben present que tot el món pot anar perquè les entrades tornen a tindre un preu simbòlic, només 1 euro.” Aquest cicle teatral es va crear el 2015 per tal de il·lusionar i fer gaudir als menuts i majors. I aquesta IV edició de segur no deixarà indiferent als assistents.
Enric Escrivà ha afirmat que: “Si en les passades edicions vam omplir el pati de butaques en cada espectacle, enguany volem donar una passa més, volem que el públic vinga disposat a participar de manera activa”. Escrivà ha anunciat la creació de la cançó del ‘Rebombori’, que s’estrenarà el primer divendres, abans de l’espectacle. “Al voltant d’això proposarem una sèrie d’activitats que convertiran els més menuts en protagonistes.”

El Cicle ‘Rebombori’ s’emmarca en el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Oliva i l’Institut Valencià de Cultura per a la cogestió de la programació escènica. Aconseguint cada any un èxit de participació i a més, un constant progrés per millorar i oferir els espectacles més innovadors.

Cada divendres una aventura
La vesprada de l’1 de febrer serà l’inauguració del cicle ‘Remombori’ de la mà de la companyia El Calau de l’Unicorn i amb un dels espectacles més fascinants i innovadors del panorama actual. La llum negra juga un paper fonamental en “Akäshia, el viatge de la llum”, creant la il·lusió que les titelles i els decorats tenen vida pròpia. La seua protagonista, Alba, compartirà amb nosaltres l’aprenentatge i els descobriments que podem trobar a l’interior dels llibres.

El pròxim divendres 8 de febrer serà el torn de “Sensacionari”. Marcel el Marcià presenta l’espectacle basat en el llibre d’Empar Bou i el cantant Bertomeu. Una història teixida per les sensacions: carícies, cosquerelles, besos… tal com van marcant les cançons, interpretades en directe, i adreçades a què els més joves aprenguen a comprendre els seus sentiments i a compartir-los.

I seguint en l’àmbit musical, que enguany al cicle pren molt de protagonisme, L’Horta Teatre posarà en escena una sorprenent i divertida revisió del clàssic infantil “Els tres porquets”. “Les tres porquetes, un musical ferotge” és una trepidant aventura on res passa segons el que s’ha previst. Una versió un pèl gamberra del conte clàssic on el llop és un ídol de la cançó i les tres porquetes les seues fans número 1.
Per a tancar el “Rebombori” comptarem amb Disparatario i l’adaptació de l’obra “La Maria no té por” de Francesc Gisbert i Dani Miquel. Potser ja heu tingut la sort de veure la materialització del Butoni que es passeja amb Dani Miquel en alguns dels seus espectacles. La Bruixa Pinta, l’Home del sac o la Quarantamaula són altres dels personatges que aquesta companyia de titelles ha recuperat. Un viatge divertit i ple d’aventures, alhora que un esforç per a mantenir viu el bestiari popular valencià.

Cultura accessible i a preu simbòlic
Les quatre funcions tindran lloc de vesprada, a les 18.00 h, mentre que la venda d’entrades s’iniciarà en taquilla des d’una hora abans. A partir del pròxim dilluns, es podran adquirir per internet en www.instanticket.es, o per telèfon al 902 444 300.
El Cicle ‘Rebombori’ s’emmarca en el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Oliva i l’Institut Valencià de Cultura per a la cogestió de la programació escènica

Arxivat en: Ajuntament, Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *