Oliva tanca aquest dissabte la 4a edició del cicle “Música a la mar”

La Colla Sarabanda i el grup de danses Raval i Vila d’Oliva tanquen el cicle de concerts d’estiu amb un espectacle multidisciplinari que combinarà un taller d’indumentària valenciana per als més menuts, música i balls populars.

El pròxim dissabte 17 d’agost, a la plaça d’Europa podrem gaudir de l’últim dels concerts-actuacions programades en la 4a edició del cicle “Música a la mar”, a partir de les 20.00 h.

Abans del començament dels balls i la música tradicional, es realitzarà un taller d’indumentària valenciana per als més menuts, dut a terme pel mateix grup de danses Raval i Vila. Així els xiquets podran colorejar i retallar diferents figures i vestits de la vestimenta folklòrica valenciana.

A partir de les 20.30 h, la música de dolçaina i tabal, juntament amb la dansa tradicional, escenificaran balls típics del Corpus, així com diferents jotes, malaguenyes i boleros.

Serà el moment d’aprendre alguns dels passos que conformen aquests balls, fent participar a la gent, per fer de l’espectacle un vertader sarau a la plaça, com ens ha explicat Mavi Pérez del Grup de Danses Raval i Vila.

Un espectacle d’arrel valenciana que arriba precedit pels cinc concerts que han marcat el ritme de la platja d’Oliva des del passat 26 de juliol. El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, s’ha mostrat satisfet per l’acollida que ha tingut la programació entre el públic local i el turista, i ha animat a tots a “prendre part del tancament del cicle per gaudir d’una bona mostra de la nostra cultura popular.”

Paco Pérez, president de la Colla Sarabanda, ha explicat que està molt content de poder col·laborar en aquest cicle i que la nostra cultura forme part d’ell.

“Un bon final per a la quarta edició del cicle i una gran manera de contribuir al foment i la difusió de les nostres senyes d’identitat entre el turisme d’Oliva i els seus veïns”.

El regidor, per la seua part ha recordat el caràcter gratuït i familiar del concert, i ha remarcat “el tarannà local del cicle “Música a la mar”, que al llarg de l’estiu ha deixat ben palesa la diversitat musical d’Oliva i la seua vitalitat cultural.”

La Regidoria de Turisme treballa en un nou model turístic per a Oliva

 

Dijous passat representants municipals encapçalats per la vicealcaldessa, Ana Morell, es reuniren a València amb el director general de la Demarcació de Costes, Antonio Cejalvo L’aposta es crear activitats al llarg de tot l’estiu per fer de la platja d’Oliva un lloc atractiu tant per al turista com per a la gent del poble La…

12 Agost 2019Més…

Visita del Regidor de Cultura i Esports de Praga 8 a Oliva per explorar llaços de col·laboració.

  
L’alcalde d’Oliva, David González, ha rebut aquest matí al regidor d’Esports i Cultura del Districte 8 de la ciutat de #Praga, Michal Svarc qui es troba de visita a Oliva durant aquests dies. També han assistit el regidor de Cultura d’Oliva, Julio Llorca, i la regidora d’Esports, Yolanda Navarro. 

La visita resulta de l’interés d’establir lligams culturals entre les dos ciutats.

Tauler d’anuncis

AGENDA

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’Olímpia



Preus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

http://www.cinemaolimpiaoliva.com

Repte lector de les biblioteques

Pretemporada U.D. Oliva

Sopar a Sant Roc

Cinema a la mar

Trofeu homenatge del Club de Petanca- Dissabte 17 d’agost.

Música a la Mar- Dissabte 17 d’agost.

Cinema als barris.

Torneig de Voleibol Platges 2019- Dissabte 24 d’agost.

Putxero de la Piedad- Dissabte 31 d’agost.

Concert a Potries- Diumenge 18 d’agost.

Barquetes a la marjal

Aitana Mas: “El PP utilitza els menors tutelats per estigmatitzar-los i criminalitzar-los”

 

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Compromís, Aitana Mas, ha qualificat les declaracions realitzades hui per la diputada del grup popular, Elena Bastidas, sobre els centres de menors com “un autèntic despropòsit que …

Més

Compromís reclama al govern central tota la documentació sobre el pagament del deute històric d’Andalusia per a poder iniciar un procediment semblant

 

GENERAL
29 DE JULIOL DE 2019

El Síndic del Grup Parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha presentat hui, a través de Les Corts, una sèrie de peticions de documentació al govern d’Espanya sobre els Acords entre la Junta d’Andalusia i el govern central pels quals es va regular el pagament del deute històric que l’administració central mantenia amb esta autonomia. Així Compromís…

Més

MEDI AMBIENT 29 DE JULIOL DE 2019

Juan Ponce: “Hem de recordar-li al PP que afortunadament ja existeix un gran pacte pels boscos valencians, el Pacte del Botànic”

LLIBERTAT I IGUALTAT25 DE JULIOL DE 2019

Compromís proposa la realització d’un estudi sobre la discriminació de les dones afrodescendents al territori valencià

SANITAT I BENESTAR23 DE JULIOL DE 2019

Aitana Más: “El PP d’Alacant ha malgastat 2,7 milions en contractacions per a agilitar la tramitació de la Renda d’Inclusió”

GENERAL 22 DE JULIOL DE 2019

Compromís reclamarà que es garantisquen els serveis bàsics de telefonia i internet en municipis d’interior

Segueix l’activitat de

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

Vídeos de la setmana

 Carta Oberta de Gerard Fullana (Compromís) a Toni Cantó (Ciudadanos)  
Baldoví: “Señor Sánchez, señor Iglesias, no defraudemos a los que quieren un Gobierno de izquierdas”
 
Baldoví: “Si hi ha voluntat per acordar allò que es va acordar al Botànic, té la nostra mà estesa”
Mes vídeos