infocompromís 23 d’agost

Ecovidre fa entrega d’un Pack experiència a l’establiment La Duna pel seu compromís amb el reciclatge de vidre

 
 

A Oliva més de 30 establiments hostalers participen en la campanya ‘Moviment Banderes Verdes’ Per participar en la campanya i comprometre’s amb el reciclatge de vidre, La Duna és un dels guanyadors del primer sorteig de Packs experiència per a dues persones. Una tercera part del vidre es recicla a l’estiu. La col·laboració de l’hostaleria,…

22 Agost 2019Més…

“La platja no és un cendrer”: la iniciativa ciutadana contra la brutícia a les platges

 

La regidora de Medi Ambient, Maria Josep Llorens i el regidor de Participació ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, Josep Escrivà, es van unir a la iniciativa ciutadana destinada a visualitzar la brutícia que suposen totes les burilles que acaben en l’arena de les nostres platges. Amb el lema “La platja no és un cendrer”, Rosa Martínez, veïna…

21 Agost 2019Més…

Gran acollida de la població a la ruta nocturna Llàgrimes de Sant Llorenç 2019

Els dies 9 i 10 d’agost es va realitzar, promogut per la Regidora de Medi Ambient d’Oliva, Maria Josep Llorens, una ruta nocturna per observar els estels al parc natural de la Marjal Pego – Oliva, amb una gran acceptació per part de la població. La jornada, gràcies a l’organització de l’empresa eXtrem Tracks, va constar de…

21 Agost 2019Més…

Inici campanya de tractament contra la mosca del Mediterrani 2019

 

La Regidoria d’Agricultura, encapçalada pel seu regidor Miquel Doménech, informa als propietaris amb parcel·les agrícoles al terme d’Oliva que en breu començaran les tasques per al tractament de la CERATITIS CAPITATA -Mosca del Mediterrani-. Aquest tractament es durà a terme amb la polvorització terrestre mitjançant un vehicle quad i com ja en altres anys s’ha…

19 Agost 2019Més…

Oliva finalitza aquest passat dissabte la 4a edició del cicle “Música a la mar”

 

La Colla Sarabanda i el grup de danses Raval i Vila d’Oliva tanquen el cicle de concerts d’estiu amb un espectacle multidisciplinari que combina un taller d’indumentària valenciana per als més menuts, música i balls populars. El passat dissabte 17 d’agost, a la plaça d’Europa poguerem gaudir de l’últim dels concerts-actuacions programades en la 4a…

19 Agost 2019Més…

Tauler d’anuncis

AGENDA

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’Olímpia
Preus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

http://www.cinemaolimpiaoliva.com

Repte lector de les biblioteques

Pretemporada U.D. Oliva

Visita a la marjal- Dissabte 24 d’agost.

Demanà de la FMO 2020- Dissabte 24 d’agost

El dissabte 24 d’agost a les 21h celebrem a l’Hort de la Bosca la #Demanà d’Elia Sanchis com a FMO 2020.

Elia Sanchis serà la Fallera Major d’Oliva del 2020
La màxima representant del col·lectiu és de la Falla Barri Sant Francesc i forma part actualment de la Federació de Falles Oliva ja té Fallera Major per a l’exercici 2020.

La Federació de Falles ha fet públic el nom de la jove que representarà totes les falleres i els fallers de la ciutat.

Es tracta d’Elia Sanchis Torres, de 31 anys i que pertany a la comissió Barri Sant Francesc.

La Federació de Falles, amb el seu president Vicent Pérez al capdavant, ha acudit aquesta nit al domicili d’Elia per a felicitar-la personalment. Un moment especial per a ella i els familiars que l’han acompanyada.

Elia Sanchis és fallera de naixement. De fet, va ser ‘mascota’ de la seua falla en 1989. Amb 11 anys, l’any 1999, va ser fallera major infantil; i en 2002 va formar part de la cort d’honor de la Fallera Major d’Oliva. Reina del foc en 2008 i fallera major en 2011, acumula diversos càrrecs directius com ara vicesecretaria, delegada d’infantils o de monuments, que ha desenvolupat en diferents etapes. Des de 2017, ha sigut delegada de protocol de la Federació de Falles. Forma part d’una
família molt vinculada al barri de Sant Francesc i a la festa fallera.

Sa mare, Rosanna Torres, autora d’incomptables cavalcades i escenografies, va ser presidenta entre 2004 i 2006; mentre que Miquel Sanchis, el seu pare, ha sigut estret col·laborador i delegat de llibret durant una quinzena llarga d’exercicis.

En l’àmbit personal, Elia és Llicenciada en Belles Arts en l’especialitat de Conservació i Restauració de Béns Culturals, per la Facultat de Belles Arts Sant Carles de la Universitat Politècnica de València. Actualment, treballa com a assessora de vendes al departament de decoració de Leroy Merlin Gandia.

El president de la Federació, Vicent Pérez, s’ha mostrat molt satisfet pel nomenament d’Elia Sanchis, “una fallera d’arrel amb llarga experiència en la festa que assumeix hui la responsabilitat d’actuar com a ambaixadora de les Falles d’Oliva.”

La jove replega el testimoni de Maria Morant, a qui la uneix una estreta relació tant en l’àmbit faller com el personal. La Fallera Major del 2019 ha sigut de les primeres a felicitar Elia i li ha desitjat un any tan intens i emocionant com el que ha viscut ella.

Cinema als barris.

Torneig de Voleibol Platges 2019- Dissabte 24 d’agost.

Oci a Oliva 

Putxero de la Piedad- Dissabte 31 d’agost.

Festes del Rebollet 2019
Super Rebaixes d’ACCO- 7 i 8 de setembre.

Nit de rates penades a Gandia

Festa de l’escaldà de la pansa.

Portes obertes a Bolomor- Dissabte 31 d’agost.

Aitana Mas: “El PP utilitza els menors tutelats per estigmatitzar-los i criminalitzar-los”

 

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Compromís, Aitana Mas, ha qualificat les declaracions realitzades hui per la diputada del grup popular, Elena Bastidas, sobre els centres de menors com “un autèntic despropòsit que …

Més

Compromís reclama al govern central tota la documentació sobre el pagament del deute històric d’Andalusia per a poder iniciar un procediment semblant

 

GENERAL
29 DE JULIOL DE 2019

El Síndic del Grup Parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha presentat hui, a través de Les Corts, una sèrie de peticions de documentació al govern d’Espanya sobre els Acords entre la Junta d’Andalusia i el govern central pels quals es va regular el pagament del deute històric que l’administració central mantenia amb esta autonomia. Així Compromís…

Més

MEDI AMBIENT 29 DE JULIOL DE 2019

Juan Ponce: “Hem de recordar-li al PP que afortunadament ja existeix un gran pacte pels boscos valencians, el Pacte del Botànic”

LLIBERTAT I IGUALTAT25 DE JULIOL DE 2019

Compromís proposa la realització d’un estudi sobre la discriminació de les dones afrodescendents al territori valencià

SANITAT I BENESTAR23 DE JULIOL DE 2019

Aitana Más: “El PP d’Alacant ha malgastat 2,7 milions en contractacions per a agilitar la tramitació de la Renda d’Inclusió”

GENERAL 22 DE JULIOL DE 2019

Compromís reclamarà que es garantisquen els serveis bàsics de telefonia i internet en municipis d’interior

Segueix l’activitat de

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

Vídeos de la setmana

 Carta Oberta de Gerard Fullana (Compromís) a Toni Cantó (Ciudadanos)   

Baldoví: “Señor Sánchez, señor Iglesias, no defraudemos a los que quieren un Gobierno de izquierdas”

 
Baldoví: “Si hi ha voluntat per acordar allò que es va acordar al Botànic, té la nostra mà estesa”

Mes vídeos
Arxivat en: Infocompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *