Infocompromís 30 d’agost

Acomiadament dels becaris de “La Dipu et Beca” 2019

     
Hui s’ha celebrat l’acomiadament del becaris de “La Dipu et Beca”. Per als jóvens que han gaudit de les beques, han estat dos mesos d’experiència laboral en els departaments de l’Ajuntament d’Oliva, d’acord amb la seua formació acadèmica i professional. En l’acte, la Regidora d’Educació Mª Josep Llorens, s’ha acomiadat dels becaris agraint la feina…

30 Agost 2019Més…

Fira «Súper rebaixes»: dos dies de grans rebaixes i oci en família a Oliva

 

L’associació de comerciants d’Oliva prepara dos dies de grans rebaixes i oci en el centre Polivalent d’Oliva El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el pròxim cap de setmana, 7 i 8 de setembre, una nova edició de la Fira de les Rebaixes “SÚPER REBAIXES”, organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva…

30 Agost 2019Més…

Inici de les tasques de neteja del Vall del Clotal (Terranova)

Des de l’àrea d’Ocupació i Medi ambient continuen amb les tasques de neteja de valls, séquies i maneguetes mitjançant tècniques de desbrossament de l’excés de vegetació. La vicealcaldessa i coordinadora d’aquestes tasques, Ana Morell, informa que a principis del mes de setembre tindrà inici la neteja del Vall del Clotal (Terranova). Per a aquestes tasques…

29 Agost 2019Més…

Gran èxit d’assistència al “Sopar a la fresca” organitzat per la Regidoria de Gent Gran

El passat dissabte 24 d’agost, es va dur a terme el “Sopar a la fresca” a la platja de la Mitja Galta. En aquest acte es van concentrar un total de 400 persones a la platja d’Oliva, (Mitja Galta). La vicealcaldessa i Regidora de Gent Gran, Ana Morell, agraïx l’èxit d’assistència a aquest acte d’agermanament entre la…

28 Agost 2019Més…

La Corporació Municipal d’Oliva rep a l’alcalde de Herbolzheim

La Corporació Municipal d’Oliva ha rebut hui a l’alcalde de Herbolzheim, ciutat alemanya amb la qual Oliva manté relacions d’amistat, i comparteix agermanament amb Sisteron (França). Al llarg dels últims anys han estat diverses les iniciatives conjuntes, entre les que destaquen el concert a la ciutat alemanya d’alumnes del Conservatori Professional de Música Josep Climent,…

27 Agost 2019Més…

L’Ajuntament d’Oliva subvenciona «Spintor Cebo» per a les varietats extra primerenques al terme d’Oliva

 
La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala el regidor Miquel Doménech, després de mantenir moltes converses amb agricultors i associacions afectades per la ceratitis capitata –Mosca del Mediterrani– ha cregut convenient actuar contra la plaga per tal de minimitzar els possibles danys en el nostre camp, sobretot en les varietats extra primerenques, que en…

27 Agost 2019Més…

Tauler d’anuncis

AGENDA

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’OlímpiaPreus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

http://www.cinemaolimpiaoliva.com

Repte lector de les biblioteques

Oci a Oliva 


Putxero de la Piedad- Dissabte 31 d’agost.

Cinema als barris.

Festes del Rebollet 2019
Pretemporada U.D. Oliva

Pilota valenciana- Dimarts 3 de setembre.

Super Rebaixes d’ACCO- 7 i 8 de setembre.

Portes obertes a Bolomor- Dissabte 31 d’agost.

Aitana Mas: “El PP utilitza els menors tutelats per estigmatitzar-los i criminalitzar-los”

 

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Compromís, Aitana Mas, ha qualificat les declaracions realitzades hui per la diputada del grup popular, Elena Bastidas, sobre els centres de menors com “un autèntic despropòsit que …

Més

Compromís reclama al govern central tota la documentació sobre el pagament del deute històric d’Andalusia per a poder iniciar un procediment semblant

 

GENERAL
29 DE JULIOL DE 2019

El Síndic del Grup Parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha presentat hui, a través de Les Corts, una sèrie de peticions de documentació al govern d’Espanya sobre els Acords entre la Junta d’Andalusia i el govern central pels quals es va regular el pagament del deute històric que l’administració central mantenia amb esta autonomia. Així Compromís…

Més

MEDI AMBIENT 29 DE JULIOL DE 2019

Juan Ponce: “Hem de recordar-li al PP que afortunadament ja existeix un gran pacte pels boscos valencians, el Pacte del Botànic”

LLIBERTAT I IGUALTAT25 DE JULIOL DE 2019

Compromís proposa la realització d’un estudi sobre la discriminació de les dones afrodescendents al territori valencià

SANITAT I BENESTAR23 DE JULIOL DE 2019

Aitana Más: “El PP d’Alacant ha malgastat 2,7 milions en contractacions per a agilitar la tramitació de la Renda d’Inclusió”

GENERAL 22 DE JULIOL DE 2019

Compromís reclamarà que es garantisquen els serveis bàsics de telefonia i internet en municipis d’interior

Segueix l’activitat de

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

Vídeos de la setmana

Baldoví: “Quin Govern vol Sánchez? El que rescata l’Aquarius o el que multa l’Open Arms?”

Baldoví: “Señor Sánchez, señor Iglesias, no defraudemos a los que quieren un Gobierno de izquierdas”

Baldoví: “No es pot viure del camp amb 1€ per 70kg de taronges”

Mes vídeos
Arxivat en: Infocompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *