L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) i l’Ajuntament d’Oliva presenten la iniciativa “Xicotet Comerç. És el seu torn” per a reivindicar un consum més pròxim, sostenible i contributiu

La iniciativa té per objecte generar un moviment social que pose de relleu la importància del xicotet comerç i la seua contribució en l’àmbit local – S’ha habilitat en la plataforma Change.org una campanya de recollida de signatures amb la finalitat d’aconseguir que es proclame el #DíaMundialdelPequeñoComercio – L’acció comptarà amb cartells, fullets, marxandatge,…

30 Octubre 2019Més…

Oliva defensa els seus projectes englobats dins del Certamen Europan-15 a Àustria

 

El cap de setmana passat, l’Ajuntament d’Oliva va exposar els seus projectes al certamen EUROPAN-15, a la ciutat austríaca d’Innsbruck. Els tècnics municipals van fer una explicació molt detallada del conjunt de projectes que en formen part de l’esmentat programa, així com el regidor de Planificació Urbana, Miguel Monzonís, el qual va participar en el…

30 Octubre 2019Més…

Recomanacions dia Tots Sants contra el mosquit tigre

 
 

Davant l’arribada del Dia de Tots Sants, la Regidoria de Salut Pública fa una crida preventiva a la ciutadania, per a evitar la proliferació de focus de mosquits en el cementeri municipal. El pròxim dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, és una jornada on molts dels ciutadans acudeixen al cementeri a dipositar flors…

29 Octubre 2019Més…

Tauler d’anuncis

AGENDA

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’OlímpiaPreus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€

Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

http://www.cinemaolimpiaoliva.com

Autobús al cementeri

Nit d’animes- Dijous 31 d’octubre.

Activitats de la Nit d’animes-  Dijous 31

Halloween- Dijous 31 d¡octubre i divendres 1 de novembre.

Festa de capitanies- Dissabte 2 de novembre.

Teatre del Crist- Dissabte 2 de novembre.

Oci a Oliva

Presentaió de la Fallera Major d’Oliva- Diumenge 3 de novembre.

XX Concurs de Teatre Salvador Soler i Soler- Cloenda el divendres 8 de novembre.


Festa remember- Dissbte 9 de novembre.

Pilota Valenciana

Acte de campanya comarcal a Gandia- Dilluns 4  de novembre.

Mónica Oltra: “Las izquierdas están para mejorar la vida de la gente sencilla, no para cambiar relatos”

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana y portavoz de Compromís, Mónica Oltra, ha defendido este martes en Alicante que las izquierdas estamos “para mejorar la vida de la gente sencilla. No para cambiar relatos”. “Están en la guerra del relato, para echar la culpa al otro”, ha protestado Oltra sobre la actitud de los principales…

Més

Robles: “La Llei de Plurilingüisme ja està millorant el sistema educatiu valencià”

  
 

La diputada i portaveu de Compromís a la Comissió d’Educació i Cultura de les Corts Valencianes, Papi Robles, ha afirmat que “el Partit Popular vol crear conflicte on no hi ha, arran del tancament de la comissió bilateral del Govern central per estudiar un recurs a la Llei de Plurilingüisme. Cal dir que la Llei…

Més

Les Corts aproven a proposta de Compromís demanar la incorporació de la jubilació anticipada per a persones amb discapacitat en la funció pública

 

La Comissió de Política Social i Ocupació de les Corts Valencianes ha aprovat hui, per unanimitat, una proposició no de llei de Compromís per tal que el Consell inste al Govern d’Espanya a incorporar la jubilació anticipada en la funció pública per a persones amb discapacitat, mitjançant un canvi legislatiu en l’Estatut Bàsic de l’Ocupació…

Més

Compromís – Más País situa la Transició Ecològica Justa com el gran desafiament de la pròxima dècada per a la nostra societat

Este matí, al Parc Central de València ha tingut lloc l’acte de la candidatura de Més Compromís (Compromís – Más País) per explicar les propostes per a la lluita contra el canvi climàtic de la coalició de cara a les pròximes eleccions generals del 10 de novembre. La consellera de Transició Ecològica, Mireia Mollà, l’alcalde…

Més

Segueix l’activitat de

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

Vídeos de la setmana

Fran Ferri: “Què és ser ‘antisistema’ per a l”extremo centro'”?

Baldoví demana ajudes per a les zones afectades per la DANA

Mónica Oltra exposa les línies mestres d’Igualtat i Polítiques inclusives per al nou curs

Mes vídeos