Els col·legis d’Oliva premiats en el V Concurs de Medi Ambient organitzat per la Diputació de València

  

Oliva ha estat una de les ciutats on han participat més escolars en aquesta V edició del Concurs Ambiental Escolar   El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, i la seua regidora delegada, Mª Josep Llorens, ha agraït a tots els centres escolars de la ciutat l’elevada participació, que any rere any, té el…

8 Novembre 2019Més…

Oliva organitza la 3a Setmana de la Salut, de l’11 al 16 de novembre

 
La Regidoria de Sanitat i Salut Pública, que encapçala Miguel Monzonís, ha presentat aquest matí el programa d’activitats que formen part de la 3a Setmana de la Salut, que tindrà lloc a Oliva de l’11 al 16 de novembre. Una activitat en la qual col·laboren els centres de Salut de la ciutat, mitjançant el seu…

7 Novembre 2019Més…

La Conselleria de Salut Universal signa el contracte de redacció de projecte i direcció d’obra del futur centre sanitari “Sant Francesc” d’Oliva

Després de la seua construcció, aquest centre sanitari, de més de 1.700 m2, tindrà assignat el 50% de la població d’Oliva   La secretària autonòmica de Sanitat Universal i Salut Pública, Isaura Navarro, ha confirmat aquest matí a l’alcalde d’Oliva, David González, i al regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís, que aquest passat dilluns es va…

6 Novembre 2019Més…

Parcs i Jardins realitza un estudi per conéixer l’estat de les palmeres de la ciutat

Des de la Regidoria de Parcs i Jardins, encapçalada per Miguel Monzonís, s’informa que ja ha finalitzat l’estudi realitzat durant aquests dies a les palmeres del poble. Aquest estudi, dut a terme per una empresa especialitzada, s’ha realitzat arran de la caiguda d’una palmera a l’Hort de la Bosca. El procés ha consistit en l’anàlisi…

6 Novembre 2019Més…

Comencen els treballs d’exhumació de la Fossa 100 de Paterna on jauen cinc persones naturals d’Oliva

 

David González, alcalde d’Oliva i Josep Escrivà, regidor de Memòria Democràtica, estigueren a Paterna acompanyant als veïns d’Oliva en l’acte commemoratiu dels 80 anys dels afusellaments   David González, alcalde d’Oliva i Josep Escrivà, regidor de Memòria Democràtica de l’Ajuntament d’Oliva, han assistit, des de l’inici de les tramitacions, a l’Associació Memorialista dels Familiars de…

5 Novembre 2019Més…

21 joves menors de 30 anys contractats per l’Ajuntament d’Oliva a través dels Programes Emcuju i Empuju

Aquest matí el regidor d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat, ha donat la benvinguda als 21 joves que comencen un contracte de formació d’un any a l’Ajuntament d’Oliva, a través dels Programes Emcuju i Empuju del Labora. A través d’aquest contracte, els nostres joves tindran una oportunitat d’adquirir experiència laboral i millorar la seua ocupabilitat. El…

4 Novembre 2019Més…

Acte d’apertura Conservatori Professional de Música “Josep Climent”, curs acadèmic 2019/20

 

El Conservatori Professional de Música d’Oliva ‘Josep Climent’ ens convida a l’acte d’apertura del curs acadèmic 2019/20, que tindrà lloc el dijous 14 de novembre de 2019,

Intervindrà M. Vicenta Mestre Escrivà, Rectora Magnífica de la Universitat de València.

Actuarà la Banda Simfònica del Conservatori i es lliuraran els Premis Professionals de
Música 2019.

Hora: 19.30 h

Lloc: L’auditori del nostre Conservatori (C/ Manuel de Falla, 2. Oliva).

Tauler d’anuncis

AGENDA

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:

http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’OlímpiaPreus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

http://www.cinemaolimpiaoliva.com

XX Concurs de Teatre Salvador Soler i Soler- Cloenda el divendres 8 de novembre.


Festa remember- Dissbte 9 de novembre.

Pilota Valenciana


Calder de la falla de la Mar- Diumenge 17 de novembre.

Acte de campanya comarcal a Gandia- Dilluns 4  de novembre.

Més Compromís-Más País aposta per una política útil que dirigisca el sector enegètic cap a l’ecologisme

   

La candidatura de Més Compromís (Compromís-Més País) ha volgut fer visible aquest diumenge el seu suport a les energies renovables com a elements cabdals de la lluita contra el canvi climàtic amb la visita a un hort solar de la localitat de Muro i manifestar així la necessitat de desbloqueig del govern a Madrid que…
Més

Joan Baldoví “Compromís-Más País som l’antídot contra l’abstenció i el bloqueig que patim al govern central”

  
 

Compromís i Más País han reunit este matí a l’acte central de campanya al teatre Olympia de València a vora mil persones, completant l’aforament del recinte al qual no han pogut accedir centenars de persones que feien cua al carrer i finalment no han pogut entrar. En l’acte han intervingut els caps de llista al…

Més

Compromís impulsarà una moratòria per a paralitzar l’obertura de locals i cases d’apostes

 

El Síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha anunciat hui que durant la tramitació de la coneguda com a Llei d’Acompanyament per a 2020 a Les Corts, proposarà als socis del Botànic una esmena conjunta per a paralitzar l’obertura de nous locals de joc i cases d’apostes. L’objectiu d’esta moratòria serà frenar…
Més

Mónica Oltra: “Las izquierdas están para mejorar la vida de la gente sencilla, no para cambiar relatos”

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana y portavoz de Compromís, Mónica Oltra, ha defendido este martes en Alicante que las izquierdas estamos “para mejorar la vida de la gente sencilla. No para cambiar relatos”. “Están en la guerra del relato, para echar la culpa al otro”, ha protestado Oltra sobre la actitud de los principales…

Més

Segueix l’activitat de

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

Vídeos de la setmana

Fran Ferri: “Què és ser ‘antisistema’ per a l”extremo centro'”?

Baldoví demana ajudes per a les zones afectades per la DANA

Mónica Oltra exposa les línies mestres d’Igualtat i Polítiques inclusives per al nou curs

Mes vídeos