16 de desembre de 2020

Les associacions i fundacions han agraït la iniciativa de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva

Les organitzacions van exposar en les xerrades la seua funcionalitat i la tasca social que realitzen

La Trobada Solidària, que tingué lloc el dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre en el Centre Polivalent d’Oliva, fou una gran iniciativa segons les associacions i fundacions que hi van participar. Per això, des de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva s’apostarà per la continuïtat d’aquest esdeveniment que ha aportat visibilitat a les entitats sense ànim de lucre.

Un total de huit associacions i fundacions de la comarca de la Safor participaren activament en la 1a edició de la Trobada Solidària d’Oliva. Exposaren en el Centre Polivalent els seus productes de marxandatge, i també realitzaren xerrades informatives per a explicar la seua tasca social. També aprofitaren l’ocasió per intercanviar experiències i per a posar em comú les accions que porten a terme, sorgint així la possibilitat de coordinar l’atenció a les persones més necessitades. 

A més, el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva presentà el programa Pangea i Som Oliva. Que diàriament ajuda socialment a persones migrants, així com, potència les seues aptituds.

La regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer va agrair l’assistència i participació de les associacions i fundacions. I a més, expressà que des del seu departament es continuarà apostant per aquests esdeveniments que donen visibilitat a la gran tasca social que realitzen diàriament les fundacions i associacions.

Més informació: https://oliva.es/noticia/benestar-social-doliva-apostara-la-continuitat-de-la-trobada-solidaria