Miquel Doménech, regidor d’Obres i Serveis, ha fet el seguiment durant el dia de hui, de les tasques de desinfecció de la via pública que el departament ha intensificat a causa de l’augment de casos en el municipi.

L’Ajuntament d’Oliva anunciava ahir que el nombre de casos de coronavirus actius a la localitat ascendia a 96, raó per la qual es van prendre mesures, com ara la clausura de parcs i jardins, el tancament de les instal·lacions esportives municipals i la suspensió d’actes públics.

Des del Departament de Vies Públiques s’han complementat les mesures anteriors amb la intensificació de la neteja i desinfecció dels carrers i, especialment, del mobiliari urbà, com ara els contenidors i les papereres.

Les tasques de desinfecció de carrers, amb tractor, es realitzaran prioritàriament, a partir de la mitjanit quan entra en vigor el toc de queda i la presència de persones en el carrer és mínima.

«Teníem el dispositiu preparat per a posar-lo en marxa, si es donava un augment de casos, especialment després del pont; malauradament ha sigut així. Preguem a la ciutadania que siga responsable i minimitze els seus contactes i els seus moviments, perquè ens juguem moltes vides», ha assegurat el regidor Miquel Doménech.

Més informació: https://oliva.es/noticia/oliva-intensifica-les-tasques-de-neteja-i-desinfeccio-de-la-publica-causa-de-laugment-de